El BAXI Manresa remunta a Granada i suma un treballat primer triomf

Els bagencs, que van anar per darrere durant gran part del partit, van estar més encertats en els moments decisius. Destacats Harding (28p) i Hamilton (10p, 15v).

Dissabte 1 de Octubre de 2022 a les 23:35

84 Coviran Granada I Renfroe 6, Bropleh 26, Tomàs 4, Maye 18 i Felicio 9; Niang 9, Christian Díaz 4, Costa 6, Iriarte, Ali 2 i Jacobo Díaz

87 BAXI Manresa I Dani Pérez 8, Harding 28, Bortolani 9, Vaulet 10 i Hamilton 10; Badio 12, Tyson Pérez, Dani Garcia, Steinbergs 2, Valtonen 2 i Lee 6

Parcials: 25-20, 19-16, 21-24, 19-27

El BAXI Manresa va obtenir la primera victòria a la Lliga Endesa 2022-2023. Va ser a la pista del Coviran Granada (84-87), en un partit en què va anar per darrere en l'electrònic durant molts minuts, però que va poder remuntar gràcies al major encert en els moments decisius.

L'inici de partit va ser molt igualat, amb constants alternatives en el marcador. Harding i, en menor mesura, Lee, lideraven l'atac dels visitants, que veien com uns andalusos més encertats agafaven cinc punts de renda al final del primer quart (25-20).

En el segon els manresans van reaccionar i van aconseguir capgirar el marcador (30-32). No obstant, els locals, liderats per un Bropleh que va anotar tres triples en pocs minuts, van clavar un parcial de 14-4 per arribar a la mitja part amb vuit punts de marge (44-36).

En la segona meitat el Coviran Granada va sortir millor i va eixamplar la diferència fins els dotze punts (55-43), fet que va obligar Pedro Martínez a demanar temps mort. Tot seguit van aparèixer Badio i Dani Pérez per retallar el desavantatge fins els cinc punts al final del tercer quart (65-60).

En els deu darrers minuts, l'encert en el tir exterior i la sòlida defensa van fer que els bagencs aconseguissin empatar a 82 a poc més d'un minut pel final. En aquest tram, una cistella de Harding, un tir lliure de Badio i dos més de Bortolani van donar el primer triomf del curs als visitants, ja que el darrer triple de Renfroe no va entrar.

Aquest proper dimarts el BAXI Manresa debuta a la Basketball Champions League 22-23. Ho farà a la pista del Limoges francès, a partir de les 20:30.