menu
El BAXI Manresa es veu superat pel Tenerife en la primera jornada
El BAXI Manresa es veu superat pel Tenerife en la primera jornada
El BAXI Manresa es veu superat pel Tenerife en la primera jornada

El BAXI Manresa es veu superat pel Tenerife en la primera jornada

L'equip del Bages, afeblit per les baixes, encaixa una derrota per 70-89 en l'inici de Lliga Endesa, al Nou Congost.

Dijous 29 de Setembre de 2022 a les 23:37

70 BAXI Manresa I Harding 17, Badio 7, Valtonen 1, Hamilton 2 i Lee 12; Bortolani 7, Dani Garcia, Steinbergs 10, Sagnia 2, Vaulet 10 i Dani Pérez 2

89 Lenovo Tenerife I Huertas 8, Salin 12, Cook 12, Doornekamp 9 i Guerra 5; Fernández 9, Fitipaldo 15, Diagné 6, Sastre, Abromaitis 11 i Cruz 2

Parcials: 15-22, 14-21, 21-22, 20-24

El BAXI Manresa no va poder iniciar la Lliga Endesa 2022-2023 amb victòria, ja que es va veure superat per un Lenovo Tenerife més inspirat, al Nou Congost (70-89). Els bagencs, que tenien les baixes de Guillem Jou, Tyson Pérez i Babatunde Olumuyiwa, van anar a remolc des de l'inici i no van poder atrapar el seu poderós rival.

Els visitants van iniciar el duel amb encert exterior i van clavar un parcial inicial de 0-9. A partir d'aquí el joc es va igualar i els vermells van poder retallar mínimament la renda al final del primer quart (15-22).

En el segon els locals van intensificar la seva defensa i van anotar cinc punts consecutius per situar-se a només dos punts (20-22). Tot seguit, els illencs van encadenar dos triples i van marxar per sobre dels deu punts. Tot i arribar al descans amb una cistella sobre la botzina d'un Harding que va creuar tota la pista, el domini dels canaris era evident (29-43).

En la segona meitat els homes de Txus Vidorreta van tornar a sortir amb força, amb dues cistelles consecutives. Pels manresans, la connexió entre Dani Pérez i Marcus Lee impedia que el rival, que seguia inspirat en el llançament exterior, s'escapés. Al final del tercer quart, el Lenovo Tenerife tenia el partit ben encarat (50-65).

En els deu darrers minuts els visitants van sentenciar el matx ràpidament i van fer inútil qualsevol intent dels bagencs de tornar a entrar en el partit. Els últims instants no van tenir massa història, i els dos conjunts van aprofitar per seguir agafant rodatge.

Això no s'atura, ja que dissabte a partir de les 20:45 el BAXI Manresa visita la pista del Coviran Granada, un equip recent ascendit que ha vençut a la pista del Carplus Fuenlabrada en el seu retorn a la Lliga Endesa (81-83).