El BAXI Manresa va ser capaç de remuntar a un incòmode Stal Ostrów en un matx molt treballat. Jou (18p) i Thomasson (17p) van ser els jugadors més destacats.

Dijous 7 de Octubre de 2021 a les 09:28

81 BAXI Manresa I Dani Pérez 7, Thomasson 17, Jou 18, Moneke 2 i Sima 4; Francisco, Dani Garcia 3, Steinbergs 2, Rafa Martínez 3, Valtonen 2, Bako 15 i Maye 8

76 Stal Ostrów I Simmons 12, Palmer 14, Dreschel 5, Kulig 6 i Young 16; Florence, Andersson 14 i Mokros 9

Parcials: 24-20, 11-26, 22-16, 24-14

El BAXI Manresa es va endur un triomf molt igualat davant un dur rival, l'Stal Ostrów (81-76). Tot i la igualtat inicial, els visitants van obrir escletxa al segon parcial i van marxar al descans amb 11 punts d'avantatge. A la represa, els manresans van anar retallant a poc a poc, i a 7 minuts del final van aconseguir donar la volta al marcador per acabar mantenint-se per davant fins al final.

En els minuts inicials els homes de Pedro Martínez van dominar en el marcador, assolint rendes de fins a set punts, i van tancar el primer quart amb quatre de renda després d'un dos més un de Bako (24-20).

En el segon la tònica va ser totalment la contrària. Els vermells estaven desencertats en atac, i això ho van saber aprofitar els polonesos per capgirar el marcador i assolir diferències importants en l'electrònic. Al descans, els visitants guanyaven per onze punts de marge (35-46).

En la segona meitat, els locals van fer una bona sortida i, gràcies a un parcial inicial de 8-0, van situar-se a només tres punts (43-46). Tot i intentar-ho repetidament, no van aconseguir capgirar l'electrònic i van arribar al final del tercer quart amb cinc punts de desavantatge (57-62).

Els manresans van aguantar les envestides visitants liderats per Jou i Thomasson, amb 8 i 7 punts respectivament en aquest parcial. Els polonesos van arribar a posar-se a 1 sol punt, però dues cistelles amb màgia de Dani Pérez van donar l'avantatge de 5 punts al BAXI Manresa amb el que s'arribaria al final (81-76). El proper dissabte dia 9 torna la lliga amb un derbi contra el Joventut de Badalona (18:00).