Un BAXI Manresa heroic retroba el camí de la victòria

Els bagencs van sobreposar-se a les baixes i als problemes físics i van obtenir el setzè triomf del curs contra l'Acunsa GBC. Sima, Rafa Martínez i Eatherton, els destacats.

Diumenge 9 de Maig de 2021 a les 20:04

91 BAXI Manresa I Dani Garcia 5, Rafa Martínez 12, Vaulet 8, Hinrichs 5 i Sima 21; Peñarroya 1, Jou 8, Báez 6, Janning 7 i Eatherton 18

83 Acunsa GBC I Faggiano 5, Motos, Tomàs 8, Radoncic 2 i Okouo 25; Dee 27, Carlson 4, Span 9, Magarity 3, Olaizola

Parcials: 26-25, 22-16, 21-19, 22-23

Un BAXI Manresa molt minvat per les baixes i els problemes físics va ser capaç de retrobar el camí de la victòria enfront un Acunsa GBC que es jugava gran part de les seves opcions de permanència a la Lliga Endesa (91-83). El cap de setmana del 22 i 23 de maig, en horari encara per determinar, els bagencs tancaran aquesta gran temporada amb la visita al Nou Congost del vigent campió de la competició, el TD Systems Baskonia.

Els jugadors de Pedro Martínez van fer una bona sortida, amb agressivitat defensiva, ritme, bona circulació de pilota i l'anotació de Sima des de la pintura. Això els va permetre agafar fins a catorze punts de marge en els primers sis minuts del duel (20-6). No obstant, els bascos van moure la banqueta i van reaccionar, situant-se a un punt al final del quart (26-25).

En el segon, Eatherton va agafar el relleu del seu company de posició i va liderar uns vermells que manaven en el marcador, tot i que amb diferències curtes, davant un rival que trobava la insipiració de Dee des de la llarga distància. Al descans, set punts de renda pels bagencs (48-41).

Tornant dels vestidors, els visitants van fer una bona sortida i van ajustar el marcador, però els locals van pressionar en defensa i van tornar a obrir un forat rellevant en l'electrònic (69-60).

En els deu darrers minuts, el BAXI Manresa va sobreposar-se als problemes físics de Dani Garcia i va saber mantenir l'avantatge en el marcador enfront un oponent que no es rendia, però que va arribar al final sense opcions de competir per la victòria.