Els bagencs dominen des del principi i exhibeixen solidesa i un gran joc coral. Hinrichs, Sima, Eatherton i Ferrari, els més destacats.

Dissabte 3 de Abril de 2021 a les 20:45

96 RETAbet Bilbao Basket I Hakanson 14, Jenkins 17, Serron 8, Zyskowski 10 i Balvin 21; Rousselle 7, Brown 9, Reyes 2, Kljajic, Dos Anjos, Miniotas 8 i Huskic

108 BAXI Manresa I Ferrari 15, Rafa Martínez 3, Vaulet 2, Hinrichs 18 i Sima 21; Jou 4, Garcia 2, Mason 9, Báez 8, Janning 5 i Eatherton 21

Parcials: 27-31, 19-27, 25-28, 25-22

Un BAXI Manresa sòlid, coral i, sobretot, encertat en atac va dominar des del principi a la complicada pista del RETAbet Bilbao Basket, un equip que s'està jugant la permanència a la Lliga Endesa (96-108). Dissabte vinent, a partir de les 18:00 hores, l'equip intentarà mantenir el nivell en la visita a un altre dels conjunts de la zona baixa, el Monbus Obradoiro.

El matx es va iniciar amb els dos equips molt encertats en el llançament exterior, fet que feia que els atacs superessin constantment les defenses. Pel que fa als interiors Sima va fer un molt bon inici, i gràcies a això els vermells van tancar el primer quart amb quatre punts de renda (27-31).

En el segon els bagencs van continuar fent gala del seu joc coral, i entre Eatherton i Hinrichs van prendre el relleu a Sima en el lideratge de l'atac dels visitants, que dominaven per dotze punts al descans (46-58).

Tornant dels vestidors els homes de Pedro Martínez van seguir obrint forat en l'electrònic, però els locals no es rendien i tornaven a situar-se a deu punts gràcies a un parcial de 8-0 (71-81). Els manresans no van tardar a reaccionar, i ho van fer amb un 0-5 que va fer que s'arribés al final del tercer quart amb el duel molt ben encarat (71-86).

En els darrers deu minuts els jugadors d'Àlex Mumbrú van seguir lluitant i van estar a punt d'entrar en el partit. No obstant, els vermells van exhibir solidesa i van poder controlar-lo fins els darrers segons per assolir la tretzena victòria de la temporada.