Un BAXI Manresa bregador no pot frenar el talent del Barça

Els bagencs es van topar amb un rival molt sòlid i no van tenir opcions de lluitar pel triomf. Vaulet, Sajus i Janning van ser els més destacats del conjunt local.

Dissabte 9 de Gener de 2021 a les 23:19

76 BAXI Manresa I Dani Pérez 8, Rafa Martínez 3, Vaulet 13, Báez i Eatherton 6; Hinrichs 5, Tabu 5, Sajus 12, Janning 16, Dulkys i Sima 8

99 Barça I Calathes 11, Higgins 15, Abrines 7, Martínez 8 i Pustovyi 14; Westermann, Hanga 2, Bolmaro 11, Badji, Oriola 6, Kuric 25 i Caicedo

Parcials: 13-22, 25-27, 19-24, 19-26

El BAXI Manresa es va topar amb un Barça superior i es va quedar sense opcions de classificar-se per la Copa del Rei de Madrid (76-99). Dissabte a les 18:00, nova oportunitat per sumar una altra victòria al Nou Congost, en aquesta ocasió amb l'Unicaja de Màlaga com a rival.

Els jugadors dirigits per Sarunas Jasikevicius van estar més encertats a l'inici, tant en atac com en defensa, i van obtenir una màxima diferència de 13 punts (9-22), que Sajus, l'home més encertat dels vermells en aquest tram, va retallar amb dues cistelles al final del primer quart (13-22).

En el segon, els locals van sortir amb molta força i van situar-se només un punt per sota gràcies a un parcial de 12-0 (21-22). Poc després, Tabu va empatar a 24 amb un triple. Seguidament, els blaugrana es van tornar a fer amb el domini i van obrir forat, especialment en el darrer minut abans del descans (38-49).

Tornant dels vestidors, els bagencs van intentar tornar a entrar en el partit, però es van trobar amb un rival que va demostrar una gran solidesa i que no els ho va permetre. Al final del tercer quart, el matx ja estava molt complicat pels manresans (57-73).

En els darrers deu minuts el BAXI Manresa no va deixar de lluitar en cap moment enfront un dels adversaris més potents d'Europa, que va impedir qualsevol intent de reacció dels vermells. Als últims compassos, Yankuba Sima va mostrar-se encertat i va ser capaç d'anotar vuit punts, dos d'ells amb una gran esmaixada.