El BAXI Manresa té un mal dia i cau a Badalona

Els bagencs van poder competir en la primera part, però després el poc encert en atac els va deixar sense opcions.

Dimecres 28 de Abril de 2021 a les 23:42

96 Club Joventut Badalona I Bassas 12, Ribas 11, Parra 8, Morgan 8 i Tomic 11; Dimitrijevic 14, Dawson, Brodziansky 13, Parrado, Ventura 6, Allen i Birgander 13

68 BAXI Manresa I Dani Garcia 3, Mason 2, Vaulet 12, Hinrichs 6 i Sima 7; Ferrari 4, Jou, Báez 5, Rafa Martínez 3, Janning 8 i Eatherton 18

Parcials: 21-17, 15-12, 29-16, 31-23

El BAXI Manresa va tenir un mal dia i va caure clarament a la pista del Joventut de Badalona (96-68). No hi ha massa temps per a lamentacions, ja que diumenge a partir de les 12:30 hores hi ha una nova oportunitat per seguir sumant, a la pista del Coosur Betis.

El primer quart va ser molt igualat, amb les defenses imposant-se als atacs. Després d'algunes alternatives en el marcador, els verd-i-negres el van tancar amb quatre punts de renda (21-17).

En el segon la tònica no va variar massa, i els dos equips seguien molt desencertats en el llançament exterior. Una cistella de Tomic va fer que els badalonins arribessin a la mitja part de l'enfrontament amb set punts de diferència (36-29).

En la segona meitat els jugadors de Pedro Martínez seguien sense trobar la cistella amb facilitat, i el Joventut ho va aprofitar per anar obrint forat en l'electrònic, que al final del tercer quart reflectia vint punts de marge per uns locals que tenien el duel molt ben encarrilat (65-45).

En els deu darrers minuts els vermells van intentar tornar a entrar en el partit, però aviat va quedar clar que no era el dia, i en els darrers instants els dos equips van fer rotacions pensant en els compromisos del cap de setmana.