El BAXI Manresa ensopega davant un Fuenlabrada encertat

Els homes de Pedro Martínez van estar dins al partit fins el darrer minut però el Fuenlabrada va gestionar bé les seves ratxes. Thomasson (23p) i Bako (15p 9r), líders estadístics.

Diumenge 24 de Octubre de 2021 a les 14:36

Urbas Fuenlabrada | Armand 14, Emegano 23, Novak 4, Alexander 16 i Cheatham 18; Samar 2, Vicedo 5, Macoha, Ristic 6, López, González i Bagayoko 2.

BAXI Manresa | Pérez, Jou, Thomasson 23, Moneke 11 Bako 15; Francisco 12, García, Martínez, Valtonen 4, Berzins, Maye 15 i Sima 2.

Parcials: 27-19, 20-26; 25-20 i 18-17.

No hi va haver segona remuntada. Després de l'allau de triples inicial el BAXI Manresa va poder refer-se, però un bon parcial dels locals els permetia distanciar-se en el darrer quart i els va valdre per aguantar el marcadot, tot i que els del Bages ho van intentar fins els darrers instants. 23 punts de Thomasson, sobretot inspirat a la primera meitat, i una bona actuació de Bako (15p 9r) i Maye (15p), no van ser suficient.

El partit va estar marcat a l'inici per l'alt ritme i encert dels locals. El BAXI Manresa mirava de respondre des del contraatac, i també des del triple amb Moneke. Thomasson començava a entonar-se i a ser el líder ofensiu de l'equip, però els locals veien l'anella molt més gran.

En el segon període, Valtonen i Moneke retallaven, i Thomasson amb 2 triples posava l'equip a 5 punts. La ratxa local seguia, però Maye entrava en acció amb 2 triples i tot i la tempesta d'encert local, els vermells resistien a la mitja part (47-43).

El millor moment del BAXI Manresa va ser en l'inici del tercer període, amb encerts de Valtonen i alternatives en el marcador, tot i que els locals es refeien i quedaven encara 7 punts per sobre a les portes dels darrers 10 minuts.

L'últim quart va començar amb el BAXI Manresa retallant per mitjà de Thomasson i la bona feina de Moneke a la pintura. En els darrers 2 minuts Francisco va liderar l'últim intent amb un 2 més 1 i un triple, però amb 85 a 80 al marcador les pèrdues i el desencert van acabar decantant el partit pels locals.

El BAXI Manresa viatja avui mateix des de Madrid a Turquia, on dimarts té partit davant el Pinar Karsiyaka.