menu
Heroïcitat del BAXI Manresa: a 2 punts de l'average amb 7 jugadors
Heroïcitat del BAXI Manresa: a 2 punts de l'average amb 7 jugadors
Heroïcitat del BAXI Manresa: a 2 punts de l'average amb 7 jugadors

Heroïcitat del BAXI Manresa: a 2 punts de l'average amb 7 jugadors

Derrota per 78 a 72 a la pista del Türk Telekom, en un partit on el BAXI Manresa tenir disponibles 7 jugadors. 26 punts d'un encertadíssim Pere Tomàs i 17 de Nelson.

Dimecres 15 de Gener de 2020 a les 20:33

El BAXI Manresa ens està acostumant a coses poc normals. A Ankara, davant d'un dels equips més potents de la competició, gairebé fa una barbaritat, a les portes de guanyar el partit i endur-se l'average. Tot això, amb només 7 jugadors disponibles. Ja va ser una heroïcitat competir pel partit i la diferència de punts, que era de 5. Va destavar Pere Tomàs amb 26 punts, molt encert. Nelson en va fer 17, i Vaulet, 12.

Des del primer fins l'últim moment el BAXI Manresa va competir pel partit. El matx començava amb bon encert a les 2 bandes, i Tomàs ensenyant que seria el seu dia d'encert. De tota manera, eren primer els locals qui encertava des de la llarga distància per partida doble.Responia Tomàs amb 2 triples, i el partit seria igualat fins que Vaulet posava el 22 a 23 per acabar el primer període.

En el segon, era Nelson qui començava encertat, amb 5 punts consecutius. Aleshores era Jou qui feia un triple, i Òrrit es sumava a la festa amb una "bomba". Fins i tot obria un forat de 10 punts el BAXI Manresa. Un triple de Pere Tomàs tancava el marcador visitant a 50 punts, i a la mitja part el Manresa estava 9 per sobre.

A la segona meitat, començava retallant el Türk Telekom, però una tècnica a la banqueta local i un triplàs de Nelson tornaven a posar distància. Capgiraven ara sí els locals en un moment de faltes i cansament obvi dels visitants, i s'arribava a les portes del quart període amb 65 a 59 al marcador.

En el darrer tram, lluita incansable del BAXI Manresa, i més triples de Pere Tomàs per remuntar. Robava Vaulet i anotava per col·locar l'equip a només 5 punts a 4:30 del final. Quan es distanciaven els turcs, apareixia Pere Tomàs, amb dos 3 més 1, i després d'un rebot defensiu Sakho posava el 75 a 72. Darrer minut, i opcions de victòria, ja era increïble. Un triple a 40 segons dels locals acabava amb les possibilitats de victòria, i el darrer llaçament de Vaulet no entrava. Lluita i molt orgull d'aquests 7 jugadors i els tècnics.