Un combatiu BAXI Manresa cau a Madrid donant la cara

Molt bona primera part dels de Pedro Martínez, que acaben sucumbint a la superioritat dels blancs (94-74). Kravish, Báez, Vaulet i un Sakho encertat superen els 10 punts.

Diumenge 27 de Octubre de 2019 a les 15:56

Massa difícil per tal que durés 40 minuts. Gran inici de partit del BAXI Manresa, que anava per davant en el primer quart i va oferir una gran imatge en tota la primera meitat. L'encert dels madrilenys a la represa va anul·lar les opcions de competir el partit. Sakho va ser el més destacat, i bona notícia va ser també la reaparició de Frankie Ferrari.

L'inici del partit va ser dominat pel BAXI Manresa, que acabava el primer període amb 28 punts, un més que el rival. Gran encert de Báez i Sakho en l'inici, on ja reapareixia Ferrari, que el primer que feia és convertir un triple. El Madrid responia amb els seus homes clau ahir, com Llull i Deck.

En el segon quart, els blancs no van permetre res al darrere, i l'encert del Manresa va reduïr-se molt. Tot i així, bona lluita conjunta, però el líder de la Lliga Endesa trobava escletxes a través d'algunes errades dels vermells i ho aprofitava. Els triples de Dulkys i els 2 per 2 de Kravish i Dani funcionaven.

En començar la segona meitat, mica en mica el Real Madrid anava imposant la qualitat dels seus homes, sobretot mitjançant Deck i Tavares. En atac el Manresa quedava encallat als primers compassos del tercer període. Aquí començava a obrir-se forat al marcador. Un triple de Ferrari posava l'equip a 12 punts, i a les acaballes del tercer període anotava Toolson i Magarity en un contraatac. Però el rival ja estava més de 15 punts per sobre.

En el darrer quart els locals van administrar bé la seva renda, i el BAXI Manresa ho intentava i deixava una bona imatge, de lluita i de no llançar la tovallola en cap moment. Davant, però, aquest cop hi havia un equip amb massa qualitat.