menu
Derrota ajustada del BAXI Manresa en un partit amb la sort d'esquena
Derrota ajustada del BAXI Manresa en un partit amb la sort d'esquena
Derrota ajustada del BAXI Manresa en un partit amb la sort d'esquena

Derrota ajustada del BAXI Manresa en un partit amb la sort d'esquena

Gairebé res va sortir bé als del Nou Congost, que tot i això van tenir una pilota per poder guanyar el partit. Lundberg (17), Fisher (16) i Lalanne (15) lideren l'anotació.

Dissabte 23 de Març de 2019 a les 21:43

En el partit de la jornada 24 gairebé res va sortir bé al BAXI Manresa, que va estar a punt de completar una remuntada quan havia anat 15 punts per sota en el 3r quart. No va sortir bé la jugada en els darrers 19 segons, i l'equip va fer camp enrere. Un Nou Congost vibrant no va poder celebrar la victòria.

El BAXI Manresa estrebava el marcador i repetia Tomàs des del triple per confirmar un bon inici amb Zubcic anotant el 7 a 0. En el primer quart l'equip liderava el marcador, i se n'anava de 5 punts al final del primer període.

En el segon període començava anotant Fisher des de lluny, però començaven a escapar-se els rebots. L'equip va cometre massa pèrdues, i moltes pilotes es van escapar de les mans. El Burgos empatava ja a 23 i després d'una bomba de Fisher s'igualaria el partit 3 vegades, fins que el Manresa quedava 4 punts per sota a la mitja part.

Després de passar per vestidors, parcial negatiu de nou, amb els visitants que van arribar a posar-se a 15 punts. Esmaixava Cady Lalanne abans que els castellans s'escapéssin a 11 punts. Dos triples de Murphy a falta de mig minut posaven l'equip al partit, just abans d'arribar a les portes dels darrers 10 minuts.

En el darrer quart, una antiesportiva animava el Nou Congost, però encara calia remar: el Burgos era 5 punts per sobre. Un 2 més 1 de Zuba i un altre de Lundberg posaven l'equip a un tir del rival, i llavors Fisher anotava 2 tirs lliures per empatar. El San Paablo Burgos anotava 1 tir després de falta, i quedaven 19 segons per culminar la remuntada, però l'equip va perdre la bola i va cometre camp enrere. No tocava guanyar, massa mala sort per poder-se endur la victòria. L'"errada" dels visitants anotant un tir lliure a falta d'1.1 segons donava esperances, però el llançament llunyà de Toolson no va entrar.