menu
Joventud  73 Junior A  59
Joventud  73 Junior A  59
Joventud  73 Junior A  59

Joventud 73 Junior A 59

Aquest cap de setmana, al nostre Junior A li tocava la sempre complicada visita al Pavelló Olímpic de Badalona per disputar-hi la cinquena jornada de la Fase Prèvia del Grup 1 de Junior masculí preferent. Des de l’inici del partit, es va plasmar clarament la idea que tenien els jugadors del Bages de seguir …

Diumenge 12 de Octubre de 2014 a les 14:36

20141011_182531

 

Aquest cap de setmana, al nostre Junior A li tocava la sempre complicada visita al Pavelló Olímpic de Badalona per disputar-hi la cinquena jornada de la Fase Prèvia del Grup 1 de Junior masculí preferent. Des de l’inici del partit, es va plasmar clarament la idea que tenien els jugadors del Bages de seguir competint i creixent com a equip tal i com havien fet fins ara. Així doncs, el partit va començar amb un seguit d’accions de joc interior (per part del CBiUM) molt ben executades i sobretot, mantenint un nivell defensiu altíssim tant d’intensitat com també de qualitat. Per aquest motiu, es va arribar al final del primer període amb un clar avantatge en el marcador pels jugadors de Joan Barceló (10-20). Tot feia pensar que la dinàmica que duia el partit seria clarament favorable pels jugadors manresans, però no va ser així i els homes d’Adrià Alonso es van posar el “mono” de la feina i van començar a recuperar les bones sensacions fins arribar a l’equador del segon període i posar-se tant sols a un punt per sota en el marcador (23-24). Tal va ser així, que els badalonins van seguir executant la seva feina a la perfecció i a través d’una molt bona defensa van aconseguir encadenar un seguit de 6 accions robant la pilota i anotant fàcil. Això va fer que per part manresana l’aspecte mental i emocional minvés molt i que els jugadors del Joventut de Badalona aconseguissin fer clamorós parcial de 34-12 i així doncs, apropiant-se del control del partit amb un clar marcador de 44-32.

A la represa, tot i poder caure en l’error de baixar els braços i llençar el partit, va ser aquí quan va sorgir l’ADN Manresa i l’esperit competidor d’aquest equip; i els bagencs van tornar a recuperar les bones sensacions del primer període per continuar executant a la perfecció el seu bon treball tant defensiu com també, ofensiu. Aquest esperit de guerra i de motivació va fer que el CBiUM aconseguís guanyar aquest parcial (14-15) i d’aquesta manera, fer veure encara que hi havia possibilitat de seguir treballant de valent i poder aconseguir aquelles bones sensacions que tants bons resultats ens havien fet fer fins aquest moment. Amb tot el quart període encara per jugar-se, el “match” va començar amb un intercanvi de cistelles on es podia observar el nerviosisme que tenien els manresans per remuntar el partit i per seguir fent el seu treball. Aquests nervis per part bagenca els van saber aprofitar molt bé els badalonins per seguir fent el seu joc i alhora, seguir incrementant la seva agressivitat tant a davant com a darrere. Finalment, tot i no baixar en cap moment els braços, els homes de Joan Barceló no van ser capaços d’endur-se la victòria cap a Manresa però, si que van aconseguir créixer com a equip i avançar molt positivament en el seu joc per tal de poder encarar amb moltíssimes ganes i moltíssima lluita aquesta setmana de treball que queda abans de tornar a tenir un partit importantíssim al Complex davant el Formatges Betara Bàsquet Olost.

A seguir treballant i a recuperar aquestes bones sensacions que hem lluitat de valent per tenir amb el cap fred, el cor calent, el puny ferm i amb els peus al terra. Som-hi equip!! 1,2,3 EQUIP.