Cornella 74 Junior A 62

C.B. CORNELLÀ “A” 74 CATALANA OCCIDENT MANRESA “A” 62 (17-11; 24-22; 15-18; 18-11) Després de la derrota a casa davant el F.C. Barcelona per només 3 punts de diferència (63-66), els jugadors del CBiUM viatjaven a Cornellà amb la intenció de seguir amb la bona dinàmica de l’equip que portaven fins ara …

Diumenge 9 de Novembre de 2014 a les 00:17

C.B. CORNELLÀ “A” 74

CATALANA OCCIDENT MANRESA “A” 62

(17-11; 24-22; 15-18; 18-11)

Després de la derrota a casa davant el F.C. Barcelona per només 3 punts de diferència (63-66), els jugadors del CBiUM viatjaven a Cornellà amb la intenció de seguir amb la bona dinàmica de l’equip que portaven fins ara i poder-se endur el partit; aparentment davant d’un equip que no havia de posar massa difícils les coses als nostres jugadors.

Aquesta equivoca idea canviaria totalment des del segon 1 de partit, ja que els homes de Joan Barceló van saltar a la pista sense “ànima competidora” encaixant d’aquesta manera un parcial de 15-5 en tant sols 4 minuts de joc disputats. El problema no estava davant (molt bones accions ofensives però totalment desencertats de cara a la cistella), sinó que on realment es trobava el problema era al darrere; permetent innumerables accions de contraatacs molts fàcils i duent una defensa estàtica col·lectiva molt dèbil i lenta. Tot a així, els jugadors manresans, amb només un sol minut de joc van aconseguir fer un parcial de 2-6, arribant d’aquesta manera al final del primer període amb un marcador de 17-11. Ja en l’inici del segon període, una molt bona lectura d’1c1 feia intuir que l’agressivitat i l’actitud canviaria però, va ser tant sols un miratge ja que seguidament, el C.B. Cornellà va propiciar un parcial de 18-5; enfonsant encara més a l’equip manresà (del tot irreconeixible). Va ser en aquest moment quan Joan Barceló va demanar un temps mort amb la finalitat d’esperonar als seus jugadors i d’aquesta manera, poder retornar l’esperit lluitador, treballador i competidor que tant caracteritza a aquest equip. Tant va ser així, que el CBiUM va encadenar un molt bon conjunt d’accions ofensives; molt ben acompanyades per una “press” (pressió) a tota pista del tot asfixiant. D’aquesta manera, van poder parar el gran allau de punts que estaven oferint els jugadors del C.B. Cornellà. Importantíssim va ser aquest temps mort, ja que a partir d’aquí, els jugadors del Bages van executar un parcial de 4-15 i d’aquesta manera, posaven la por al cos als homes de Cornellà; arribant a la mitja part amb un marcador de 41-33.

A la represa, després de fer una gran reflexió col·lectiva a consciència (per a poder “aixecar” aquesta situació tant incòmode), el C.B. Cornellà va començar amb un joc molt viu que els portaria a aconseguir un parcial de 5-0 en tant sols 1 minut de joc disputat. Tot i així, els manresans no serien menys i tirarien d’orgull i de “bon bàsquet”, per tal de propiciar un altre espectacular parcial de 5-18. D’aquesta manera, s’arribaria empatats en el marcador en només 1 sol minut de joc per jugar-se d’aquest espectacular tercer període del CBiUM. Semblava que tot anava “sobre rodes” però, va ser en aquest darrer minut del tercer període que els homes del C.B. Cornellà van tornar a sorgir del no res i van imposar un parcial de 5-0; arribant al final del tercer període amb un marcador de 56-51.

Faltaria només un sol període per reaccionar i els homes de Joan Barceló, sabedors d’aquesta situació, van donar un cop de puny sobre la taula (per tercer cop en el partit) per endollar un parcial de 4-9 i arribar al tram final del partit empatats un altre cop a 60 punts. Amb tant sols 1 minut per jugar-se; després de perdre dues pilotes consecutives en una mateixa acció ofensiva, la por i la incertesa de la setmana passada va tornar a fer acte de presència al Pavelló Municipal de Cornellà i els manresans van encaixar un demolidor i cruel parcial de 14-2. Això, feia sentenciar el partit tal i com reflectia l’electrònic amb un resultat de 74-62.

És un cop molt dur, però no cal oblidar que la setmana que vé ens visita a casa un rival de característiques semblants al C.B. Cornellà com és el TerritoriBasket- Santfeliuenc. Ens caldrà fer 2 passos endavant per tal de sobreposar-nos a aquesta situació i tornar a recuperar les bones sensacions del nostre “bon bàsquet”, ja que d’aquesta manera podrem afrontar els 4 pròxims partits que ens vénen per davant amb garanties. Molts ànims i a seguir treballant nois!!

PD: El proper dimecres dia 19/11/2014 el nostre equip junior preferent juga a les 20:30 el seu partit de lliga corresponent a la desena jornada de la fase prèvia de junior masculí preferent contra el TERRITORIBASKET – CBS al Complex. Us hi esperem!!!!