menu
L’Infantil Vermell Cau a St Fruitos
L’Infantil Vermell Cau a St Fruitos
L’Infantil Vermell Cau a St Fruitos

L’Infantil Vermell Cau a St Fruitos

25 d’octubre de 2014 4t partit de lliga PAIDOS-ASFE vs. CATALANA OCCIDENT MANRESA VERMELL. Ens presentem contra el rival que a dia d’avuí compta amb les mateixes victòries que nosaltres. Amb un parell de companys tocats per lesions, comencem el partit amb un cara a cara que preveeia un bon partit, d’igual a …

Dissabte 25 de Octubre de 2014 a les 14:47

 

IMG-20141025-WA0010 DSC_0417 DSC_0416

 

25 d’octubre de 2014
4t partit de lliga
PAIDOS-ASFE vs. CATALANA OCCIDENT MANRESA VERMELL.

Ens presentem contra el rival que a dia d’avuí compta amb les mateixes victòries que nosaltres. Amb un parell de companys tocats per lesions, comencem el partit amb un cara a cara que preveeia un bon partit, d’igual a igual.

Al llarg dels 6 primers quarts el marcador reflectia una diferència ajustada a favor del PAIDOS (47-35), que finalment remata la seva feina a favor seu guanyant els últims dos quarts, amb la nostra baixada de ritme i amb dos pilars del nostre equip a la banqueta per 5 personals.

Finalment el marcador 84 -56, però amb la sensació d’haver jugat en tot moment amb igualtat de condicions sobre marcador.

Cap lesionat al finalitzar el partit i ara ja a preparar el proper partit contra CB Llivia, que vindrà amb darrera victòria i amb ganes de tornar a guanyar.

Sisco Marco