menu
Sorteig d'abonaments per a la Copa del Rei
Sorteig d'abonaments per a la Copa del Rei
Sorteig d'abonaments per a la Copa del Rei

Sorteig d'abonaments per a la Copa del Rei

Bases del sorteig per a la compra d'abonaments entre els abonats del BAXI Manresa, que disposa de 48 abonaments. El període de sol·licituds és entre dimecres 17 de gener a les 12:00 i divendres 19 a les 18:00.

Dimarts 16 de Gener de 2024 a les 12:17

REQUISITS PER PODER PARTICIPAR EN EL SORTEIG

Per poder formar part del sorteig per a la compra d'abonaments per a la Copa del Rei, caldrà omplir el formulari amb les dades sol·licitades.

Aquests abonaments seran a títol nominatiu a abonats/des del club, i que han de complir el següent punt que es detalla a continuació:

-Ser abonat/da amb un any d'antiguitat

TERMINIS FUNCIONAMENT I SORTEIG

El termini per omplir el formulari i per tant realitzar la inscripció començarà dimecres 17 de gener a les 12:00 i acabarà divendres 19 de gener a les 18:00.

Podran inscriure's tots els abonats amb un mínim d'un any d'antiguitat, és a dir del gener del 2023. Els abonaments seran per ús individual i intransferible dels abonats. Cada abonat podrà demanar fins a un màxim de 2 abonaments per a una mateixa petició, amb la condició que tots ells siguin abonats, assignant-los-hi un únic número pel sorteig.

Ser dels primers abonats en omplir el formulari no garanteix tenir més possibilitats de guanyar els abonaments. Del sorteig en sortirà un número de tall i els abonats que tinguin aquest número i els següents seran els qui podran comprar els abonaments.

Un cop feta la inscripció i abans del dimarts dia 23, BÀSQUET MANRESA SAD facilitarà via e-mail a tots els inscrits el seu número per al sorteig.

El sorteig es realitzarà el dimarts 23 de gener davant notari, fent-se públic els números afortunats, més números de reserva. Es contactarà amb els seleccionats via e-mail, que tindran 48 hores per a realitzar i pagar els abonaments. En cas de no fer-se efectiu, el dret a la compra es cedirà al primer número de reserva.

FAQS PREGUNTES FREQÜENTS

Qui té accés al sorteig?

Donat al número molt reduït d'abonaments per a la Copa del Rei disponibles, només hi poden participar els abonats/des amb un mínim d'un any d'antiguitat.

Quantes vegades puc omplir el formulari?

Només serà vàlida una participació per abonat.

Sóc abonat/da però no hi podré anar, ho puc cedir?

No, és exclusiu per abonats/des i en cas que l'abonat/da seleccionat/da no pugui accedir, es contactaran amb els seleccionats suplents.

En cas de tenir algun sobrevingut, malaltia, un cop haver pagat l'abonament es pot anul·lar?

No, les reserves no són reemborsables. En tot cas, i sense compromís, es farà la gestió per poder traspassar-ho a un reserva, i de poder-se fer, només es perdran les despeses que s'originin.

BASES DEL SORTEIG PER A LA COMPRA D'ABONAMENTS PER A LA COPA DEL REI MÀLAGA 2024

BÀSQUET MANRESA SAD en compliment de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, l'informa del següent:

-La seva denominació social és: BÀSQUET MANRESA SAD -El seu CIF és: A60104932 -El seu domicili social és a: C/Ctra. Manresa a Sant Joan de Vilatorrada, s/n (Pavelló Nou Congost) 08241 Manresa-Barcelona

BÀSQUET MANRESA SAD posa a disposició dels abonats/des del club la possibilitat de comprar un abonament de la Copa del Rei que es farà a Màlaga els dies 15, 16, 17 i 18 de febrer del 2024, mitjançant un sorteig per abonats/des.

El club disposa d'abonaments de Categoria 5 (225€) i de Categoria 6 (155€). Entre els guanyadors, començarà triant categoria d'abonament l'abonat que tingui el número que surti en el sorteig. Els següents agraciats, podran triar la categoria d'abonament en funció de la disponibilitat que hi hagi.

DADES DE CARÀCTER PERSONAL

Amb el que s'estableix pel REGLAMENT (UE) 2016/679, de 27 d'abril de 2016 del Parlament Europeu, i del Consell relatiu a la Protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de les seves dades personals i per la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals.

Les dades seran tractades a fi de realitzar el sorteig, i en el cas necessari de la gestió oportuna del paquet especial de la Copa del Rei.

Podeu consultar l'apartat sencer i de com exercir el seu dret a accedir, rectificar i suprimir les seves dades a www.basquetmanresa.com