menu
CaixaBank apropa als usuaris de la Fundació del Convent de Santa Clara al dia a dia del BAXI Manresa
CaixaBank apropa als usuaris de la Fundació del Convent de Santa Clara al dia a dia del BAXI Manresa
CaixaBank apropa als usuaris de la Fundació del Convent de Santa Clara al dia a dia del BAXI Manresa

CaixaBank apropa als usuaris de la Fundació del Convent de Santa Clara al dia a dia del BAXI Manresa

L’entitat financera ha impulsat una trobada exclusiva que ha permès a 25 nois i noies de la Fundació del Convent de Santa Clara compartir una tarda amb Dani Garcia i Selom Mawugbe i conèixer els detalls i funcionament del vestuari del BAXI Manresa.

Dijous 18 de Abril de 2024 a les 10:45

CaixaBank ha impulsat una trobada entre jugadors professionals del BAXI Manresa i 25 nois i noies usuaris de la Fundació Convent de Santa Clara de Manresa.

En la jornada, que ha tingut lloc a l’oficina Store Passeig Pere III de CaixaBank, els jugadors del primer equip Dani Garcia i Selom Mawugbe han estat els encarregats de compartir les seves experiències i el seu dia a dia com a professionals de l’esport amb els nois i noies. Aquests últims han tingut l’oportunitat de fer preguntes i mostrar les seves inquietuds als jugadors del club, i després del col·loqui han pogut fer-se fotografies i endur-se les seves samarretes signades pels seus ídols.

Aquesta iniciativa neix de l’estreta col·laboració que té CaixaBank com a patrocinador oficial i partner financer del club manresà, i que es materialitza amb diverses activitats i accions socials adreçades al territori al llarg de la temporada esportiva.

Una de les entitats beneficiades d’aquest acord és la Fundació Convent de Santa Clara, que promou l’educació, l’esport i la cultura com a motors de canvi entre les persones més joves i vulnerables de la ciutat per tal que puguin tenir les mateixes oportunitats que la resta de joves. L’activitat central de l’entitat és crear espais socioeducatius que permetin aportar perspectives i eines als infants que participen a diari en les diferents dinàmiques extraescolars.

Segons l’equip de la Fundació Convent de Santa Clara, “aquesta acció és una oportunitat per tal que els nens i nenes d’entorns més vulnerables coneguin els referents de l’esport que practiquen i puguin compartir les seves inquietuds”.

Al llarg de la temporada esportiva, CaixaBank patrocina altres accions socials del club BAXI Manresa com és el cas del partit inclusiu que va tenir lloc al Nou Congost amb usuaris de l’equip de bàsquet AMPANS-La Salle a la mitja part del partit entre el BAXI Manresa i l’Unicaja.

Un cop més, CaixaBank continua mostrant així el seu suport i compromís amb l’esport, la diversitat, i amb les entitats que fan possible la inclusió de persones amb discapacitats arreu de les comarques gironines. L’aliança entre CaixaBank i el BAXI Manresa reforça el compromís amb la responsabilitat social i la promoció de valors positius a través de l’esport, consolidant així el suport mutu per dur a terme iniciatives que beneficiïn el territori.

CaixaBank, patrocinador de referència del bàsquet

Per a CaixaBank, el patrocini esportiu és una eina estratègica de comunicació que ajuda a impartir valors que l'entitat comparteix amb el bàsquet com són el lideratge, l'esforç, la superació i el treball en equip.

Per tot això, CaixaBank aposta fermament per aquest esport, del que ja és una de les empreses patrocinadores de la selecció espanyola de bàsquet masculí i femení i soci de la Federació Espanyola de Bàsquet així com patrocinador principal de la Federació Espanyola d'Esports de Persones amb Discapacitat Física, amb l'objectiu d'impulsar el bàsquet en cadira de rodes. A més, CaixaBank és patrocinador de nou equips de bàsquet de categories de formació ACB.

En la seva estratègia de patrocini local per a generar notorietat en el territori d'influència, CaixaBank ha col·laborat amb els principals esdeveniments que s'han celebrat recentment al territori, tant professionals com amateurs, traslladant els valors de l'esport a tots els racons del país.