menu
Pedro Martínez deixa de ser l'entrenador del BAXI Manresa
Pedro Martínez deixa de ser l'entrenador del BAXI Manresa
Pedro Martínez deixa de ser l'entrenador del BAXI Manresa

Pedro Martínez deixa de ser l'entrenador del BAXI Manresa

El tècnic fa ús de la clàusula de rescissió que permet alliberar-se del que quedava de contracte. Martínez deixa un llegat de 5 anys històrics.

Dimarts 28 de Maig de 2024 a les 12:35

Pedro Martínez ha comunicat al Bàsquet Manresa que farà ús de la clàusula de desvinculació per seguir la seva carrera lluny del Nou Congost. El tècnic badaloní deixa un llegat de 5 anys de bon bàsquet, joc amb identitat pròpia i èxits esportius.

Després de 5 temporades, que se sumaven a les 2 etapes anteriors al club, Pedro Martínez deixarà de ser l'entrenador del BAXI Manresa. El preparador català ha estat un element important en els darrers anys per a l'equip i el club, però ha comunicat al club que fa ús de la clàusula de rescissió de la part del contracte que li quedava.

Pedro Martínez ha estat el tècnic del Bàsquet Manresa en tres etapes diferents: del 1990 al 1994, la temporada 2014-2015 i la més recent, des del 2019 fins a l'actualitat. Només en Lliga Endesa, Martínez ha dirigit els bagencs en un total de 349 partits, en els quals ha aconseguit un balanç de 162 victòries (un 46,4 %) i 187 derrotes. En la seva darrera etapa a la banqueta manresana ha signat dues de les temporades més brillants en la història del club: la 2021-2022 (Lliga Catalana, classificació per la Copa i el playoff i subcampionat de la BCL) i la 2023-2024 (classificació per la Copa i el playoff). Han estat anys d'una gran projecció i millora de l'equip, que ha aconseguit fer un bàsquet amb estil propi que el club intentarà mantenir.