El Zamora de Naspler cau derrotat davant el Bizkaia Zornotza

Els zamorans han encaixat la segona derrota de la temporada davant un Bizkaia Zornotza que ha estat molt superior en tot el partit.

Dilluns 8 de Gener de 2024 a les 16:11

El Zamora Enamora s'ha vist superat per un gran Bizkaia Zornotza que s'ha emportat la victòria per 65-81. Els biscaïns han començat dominant el marcador gràcies a un gran primer període amb un parcial de 15-28, i al descans, el resultat era de 27-49 a favor dels visitants. Al tercer quart, els zamorans han reaccionat gràcies a un parcial de 25-15, però no ha estat suficient per competir en el partit.

Tot i aquesta derrota, el Zamora Enamora continua com a líder destacat de la competició amb un balanç de 13 victòries i 2 derrotes.

Toni Naspler, jugador cedit pel BAXI Manresa, ha jugat un total de 24 minuts, en els que ha aportat 8 punts, 4 rebots i 4 assistències, finalitzant amb 4 crèdits de valoració.

El proper partit del Zamora Enamora serà aquest dissabte 13 de gener a partir de les 20:15, en la seva visita al Lobe Huesca La Magia, 11è classificat.