menu
El BAXI Manresa renova Dani Pérez fins el 2026
El BAXI Manresa renova Dani Pérez fins el 2026
El BAXI Manresa renova Dani Pérez fins el 2026

El BAXI Manresa renova Dani Pérez fins el 2026

El base barceloní firma contracte per 2 temporades més amb el club del Bages. Seran 7 temporades sent un dels puntals del BAXI Manresa.

Dilluns 8 de Abril de 2024 a les 11:16

Dani Pérez seguirà jugant al BAXI Manresa les properes 2 temporades. El base nascut a l'Hospitalet de Llobregat, que està jugant la seva cinquena temporada a la capital del Bages, haurà estat a l'equip fins a 7 anys. És un dels homes importants del conjunt manresà, on s'ha convertit en el màxim assistent de la història, un dels jugadors amb més triples convertits, i també entre els 20 que més partits han disputat amb els del Nou Congost.

El base de L'Hospitalet de Llobregat va arribar a Manresa el 2019 procedent del Delteco GBC. En aquestes cinc temporades, Pérez ha estat un dels pilars d'un equip bagenc que ha tingut grans moments, sobretot el curs 2021-2022 (campió de la Lliga Catalana, presència a la Copa del Rei i els play-off ACB i subcampió de la Basketball Champions League) o l'actual (presència a la Copa del Rei i vuitens classificats a la Lliga Endesa). A nivell individual, el base és de llarg el màxim assistent de la història del club i el desè amb més triples anotats a la Lliga Endesa (154), a només sis del novè, Sergii Gladyr.