Toni Naspler, campió de la Copa LEB Plata amb el Zamora Enamora

Per la seva banda, el BAXI Manresa B tanca la primera volta de la Super Copa amb una victòria a Ripollet (67-76)

Dilluns 22 de Gener de 2024 a les 10:47

67 C.B. Ripollet I Cubiña 8, Vilanova 19, Sánchez 9, Quiros 4 i Ayuso 2; Jordan-Obadiah, Álvarez 3, Brualla 4 i Santana 18

76 BAXI Manresa B I Llompart, Gaspà 9, López 9, Ater 9 i Coulibaly 24; Rosell 2, Corbera 3, Guitart 3, Gutiérrez 11, Torreblanca 6 i Zoukri

Parcials: 14-22, 13-18, 23-11, 17-25

El BAXI Manresa B va tancar la primera volta de la Super Copa amb una nova victòria, la novena de la temporada, en aquesta ocasió a la pista del C.B. Ripollet (67-76). Els jugadors de Carlos Flores ocupen la quarta posició de la classificació i presenten el mateix balanç que el tercer, el Martinenc.

Carlos Flores, tècnic del BAXI Manresa B, fa la següent valoració del partit: «Hem començat amb les idees clares i hem aconseguit fer el què volíem; recuperar la nostra essència, poder córrer, dominar el rebot... Hem fet una gran primera part arribant al descans amb un avantatge de 13 o 14 punts, però fallant molts tirs lliures que ens han condicionat i no hem pogut trencar el partit. Al tercer quart el Ripollet ha fet un pas endavant, ha endurit molt el partit i s'ha posat per sobre. Crec que hem jugat bé la diferència física i hem aconseguit treure un partit molt dur i molt competit. És una victòria que ens ajuda molt i ens torna a portar cap al camí de competir».

El BAXI Manresa B obrirà la segona volta de la competició visitant la pista del Nou Bàsquet Olesa, que és desè amb quatre victòries i nou derrotes, les tres últimes de forma consecutiva. El partit es posarà en marxa el proper dissabte 27 de gener a partir de les 18:00.

Estadística del partit

El Zamora Enamora, campió de la Copa LEB Plata

El Zamora Enamora, amb el base Toni Naspler a les seves files, es va proclamar campió de la Copa LEB Plata després de derrotar l'Odilo Cartagena en un partit que es va haver de resoldre a la segona pròrroga (95-89). Naspler va jugar gairebé 40 minuts i va fer una gran actuació, fregant el triple-doble: 9 punts, 9 rebots, 10 assistències i 25 crèdits de valoració.

Ondrej Hustak torna al Zamora Enamora

El BAXI Manresa i el Zamora Enamora han acordat que el jove pivot txec, Ondrej Hustak, jugarà cedit al conjunt de LEB Plata fins a final de temporada. Serà la segona etapa de Hustak a l'equip zamorà, del que ja va formar part la temporada 2022-23, on va jugar un total de 29 partits en els que els seus números van ser: 21 minuts, 6.6 punts, 5.7 rebots, 0.4 taps, 1.7 faltes rebudes i 8.6 crèdits de valoració de mitja per partit.