menu
El Bàsquet Manresa i Mutuacat signen un acord de patrocini
El Bàsquet Manresa i Mutuacat signen un acord de patrocini
El Bàsquet Manresa i Mutuacat signen un acord de patrocini

El Bàsquet Manresa i Mutuacat signen un acord de patrocini

El club i l'asseguradora comencen un vincle que donarà visibilitat a ambdues parts, que comparteixen valors.

Dimecres 7 de Febrer de 2024 a les 12:31

El Bàsquet Manresa i Mutuacat han segellat un acord de patrocini per aquesta temporada. L’acte ha tingut lloc al Nou Congost i l’han formalitzat Josep M. Herms, president del Bàsquet Manresa i Sergi Macià, director general de Mutuacat.

Es tracta de dues entitats, nascudes a Manresa, que tenen una clara projecció més enllà. El primer equip del club de bàsquet competeix a la màxima categoria del bàsquet espanyol, i Mutuacat, és un referent en assegurances esportives a Catalunya i a la resta de l’Estat.

Però, a banda d’això, el Bàsquet Manresa i l’asseguradora comparteixen valors i treballen per a una societat saludable a través de l’esport. Mutuacat, entitat sense ànim de lucre, valora molt positivament la importància que té l’esport base en el club esportiu i la seva labor de formació dels joves en valors com l'esforç, el respecte i el treball en equip.

“Estem molt contents de poder anunciar aquest acord amb Mutuacat", ha declarat Josep M. Herms, president del Basquet Manresa "Es tracta d'una entitat propera amb una gran experiència en el món de l'esport. Estem segurs que aquesta col·laboració serà molt positiva per a ambdues parts".

Per la seva banda, Sergi Macià ha afirmat “Per a nosaltres és un orgull poder col·laborar amb el BAXI Manresa. És un club amb una gran història i una gran projecció. Veure el nostre logo i el claim Sport Mutuacat al Nou Congost m’emociona, com a manresà i com a director de Mutuacat".

Leo Martínez, adjunt a la Direcció General de Mutuacat també ha celebrat l’acord: “La col·laboració ens ajudarà a augmentar la nostra visibilitat i a posicionar-nos com una empresa líder en el sector de les assegurances esportives.“