menu
Una jornada màgica: el retrobament dels campions del 1998
Una jornada màgica: el retrobament dels campions del 1998
Una jornada màgica: el retrobament dels campions del 1998

Una jornada màgica: el retrobament dels campions del 1998

La plantila del Bàsquet Manresa 1997-1998 es va tornar a reunir i va assistir a la recepció a l'Ajuntament, al dinar de germanor, a la "Fan zone" i a l'homenatge al descans del partit davant el Valencia Basket.

Dimecres 10 de Maig de 2023 a les 11:04

Diumenge va ser un dia per recordar pel Bàsquet Manresa, amb els actes centrals de les celebracions dels 25 anys de la Lliga guanyada pel TDK el 1998, en els quals van assistir gran part de la plantilla que es va proclamar campiona.

La jornada es va posar en marxa a l'Ajuntament de la capital bagenca, on es va fer una recepció a l'equip de l'aleshores TDK Manresa. Al consistori van prendre la paraula l'alcalde de la ciutat, Marc Aloy, el regidor d'esports, Toni Massegú, el president del Bàsquet Manresa, Jordi Serracanta, el capità de l'equip, Jordi Singla, i l'aleshores president de l'entitat, Valentí Junyent.

Tot seguit, els assistents es van dirigir al restaurant Cau de l'Ateneu, on es va dur a terme un dinar de germanor en format pica a pica a peu dret. Posteriorment el president de la Federació Catalana de Bàsquet, Ferran Aril, va entregar una placa commemorativa a Jordi Serracanta.

Seguidament els actes es van traslladar a un Complex Vell Congost que va acollir la "Fan zone". En aquesta, els aficionats van poder fer-se fotos amb els jugadors de l'època i amb el trofeu, a més de gaudir novament del partit final davant el Baskonia. Després van parlar tots els jugadors presents, el tècnic Luis Casimiro, que va enviar un vídeo, i el segon entrenador Xavi Rodríguez.

Finalment, la plantilla del 1998 va rebre un homenatge del Nou Congost a la mitja part del partit entre el BAXI Manresa i el Valencia Basket, en un matx que va acabar amb una important victòria d'un equip local que va lluir una samarreta inspirada amb el TDK campió.