menu
Tenerife: trencar la ratxa davant l'especialista en BCL
Tenerife: trencar la ratxa davant l'especialista en BCL
Tenerife: trencar la ratxa davant l'especialista en BCL

Tenerife: trencar la ratxa davant l'especialista en BCL

Els canaris presenten un equip experimentat i amb jugadors que es creixen a la part final de la competició

Dimarts 11 de Abril de 2023 a les 12:37

-El BAXI Manresa està en una seqüència perdedora de tres partits a la BCL, però ha perdut més partits seguits només una vegada abans (L4 entre gener i febrer de 2020); els darrers 10 partits a casa del Manresa a la BCL van acabar amb marges de 10 o més punts.

-El Lenovo Tenerife ha guanyat 21 dels seus últims 24 partits a la BCL; tot i això, les seves tres derrotes en aquest període van succeir jugant fora de casa i la més recent també contra un equip espanyol (67-82 contra UCAM Múrcia).

-Durant el partit d'anada d'aquests quarts de final, el cinc inicial del Lenovo Tenerife tenia una mitjana d'edat de 34 anys i 8 mesos, el més gran dels vuit equips, mentre que el BAXI Manresa tenia el més jove, amb 26 anys i 11 mesos; aquest cinc inicial té una experiència acumulada de 291 partits gairebé el doble que qualsevol altre equip en aquests quarts de final (Estrasburg 152, Manresa 7è amb 91).

-Jerrick Harding (BAXI Manresa) ha anotat més de 20 punts en cadascun dels seus últims quatre partits de la BCL, la seva millor ratxa a la competició; té la millor mitjana de punts per partit entre els jugadors amb menys de 30 minuts jugats per partit de mitjana (18.9ppg/25 minuts per partit).

-Tim Abromaitis va combinar més de 10 punts i més de 5 rebots al partit d'anada per primera vegada en un partit de la BCL aquesta temporada (11 punts, 6 rebots); de fet, les últimes quatre vegades que va combinar 10+ punts i 5+ rebots amb Lenovo Tenerife a la BCL van ser en rondes des de quarts de final en endavant.