menu
Sagalés i el BAXI Manresa estrenen un nou bus per a l'equip
Sagalés i el BAXI Manresa estrenen un nou bus per a l'equip
Sagalés i el BAXI Manresa estrenen un nou bus per a l'equip

Sagalés i el BAXI Manresa estrenen un nou bus per a l'equip

L'equip ja ha pogut veure el nou vehicle, que entrarà en funcionament aquest cap de setmana i es podrà veure a la FanZone dels 25 anys de la Lliga ACB.

Divendres 5 de Maig de 2023 a les 17:59

Aquest matí els jugadors i integrants de la plantilla del BAXI Manresa han pogut veure de prop i entrar al nou bus que Sagalés els ha posat a disposició. Es tracta d'un vehicle totalment equipat i adaptat a les necessitats de l'equip i que acompanyarà la plantilla als seus viatges per carretera.

Ramon Sagalés, el Conseller Delegat de Sagalés, ha presentat el bus al President del Bàsquet Manresa, Jordi Serracanta i a la resta de l'equip. També els acompanyava Ricard Costa, cap d'explotació de Sagalés a Manresa.

Detalls del nou vehicle

El nou autobús del BAXI Manresa és un vehicle Scania amb carrosseria de Beulas que està equipat amb un motor de 410 CV complint amb la última normativa Euro6. A nivell d'equipament interior és un vehicle amb climatitzador i vidres dobles per aïllament tèrmic i acústic.

Incorpora rètol electrònic de LED, i també llums exteriors tipus LED de cortesia, per il·luminar els voltants dels vehicles durant l'embarcament o desembarcament. Tots els seients tenen accés al seu USB per la càrrega de mòbil o tablet. I també tenen l'opció de connectar-s'hi a un endoll elèctric estàndard.

El vehicle també està equipat amb wifi i WC. La seva distribució interior s'ha adaptat a les necessitats del client, incorporant dues taules per les butaques dels jugadors, i una tercera taula especial addicional per l'entrenador i equip tècnic.

Tots els seients estan equipats amb cinturons de seguretat, i el vehicle està equipat amb sistema de frenada d'emergència mitjançant radar i càmera de seguiment de carril per avisar al xofer.