Ple de victòries dels nostres cedits a les seves lligues

A la lliga alemanya, els Rostock Seawolves van sumar una victòria aquest cap de setmana, juntament amb l'Alimerka Oviedo Baloncesto i el Zamora Enamora que també van guanyar els seus matxs de la LEB Or i Plata, respectivament.

Dijous 23 de Març de 2023 a les 16:21

La jornada 24 a la BBL va acabar amb un bon resultat pel conjunt de Rostock. L'equip alemany va començar amb un primer parcial amb avantatge (20-30), va superar l'anotació del rival en els últims 10 minuts (21-27) i, finalment, va guanyar al seu contrincant, el Brose Bamberg (88-94). Elias Valtonen va jugar uns 24 minuts i va acabar amb 7 punts, 6 rebots, 3 assistències i 14 crèdits de valoració.

D'altra banda, la jornada 24 de la LEB Or també va portar una victòria a l'Alimerka Oviedo Baloncesto. L'equip asturià va obtenir bons resultats durant la primera meitat i el tercer parcial del partit (19-15) i el seu rival, el Movistar Estudiantes, va caure per un marcador ajustat (68-66). Marc Peñarroya va disputar 14 minuts i va anotar 1 rebot i 1 assistència.

Així mateix, la jornada 23 de la LEB Plata va portar una alegria al Zamora Enamora. El conjunt zamorà va realitzar un primer parcial molt favorable (30-15) i va empatar en el tercer (24-24), però va aconseguir endur-se el partit contra el Cazoo Baskonia amb un resultat força igualat (95-93). Ondrej Hustak, com a jugador titular, va finalitzar amb 12 punts, 4 rebots, 2 assistències i 10 crèdits de valoració durant els 27 minuts que va estar a la pista. Toni Naspler, entre el cinc inicial, va jugar 25 minuts i va anotar 7 punts, 2 rebots, 4 assistències i 7 crèdits de valoració.