menu
Ja a la venda les butlletes solidàries per La Marató
Ja a la venda les butlletes solidàries per La Marató
Ja a la venda les butlletes solidàries per La Marató

Ja a la venda les butlletes solidàries per La Marató

Amb cada compra, els aficionats entraran en el sorteig de la samarreta del jugador que prefereixin i, a més, d'altres premis extra com un àpat per a 2 persones a La Pineda, una maleta Farrés39 o 2 entrades pel Kursaal.

Dijous 30 de Novembre de 2023 a les 12:22

El BAXI Manresa donarà suport un any més a La Marató, que enguany va dedicada a la salut sexual i reproductiva. Tal com es va fer en la darrera ocasió, es vendran per la botiga virtual del club i també a la botiga del Nou Congost, butlletes al preu de 5€ per optar a guanyar una de les 15 samarretes dels jugadors del BAXI Manresa, a banda d'optar a un dels molts altres premis.

>>> ENTREU A COMPRAR BUTLLETES <<<

Els aficionats del BAXI Manresa tenen la oportunitat de col·laborar amb La Marató i, a més, guanyar una de les 15 samarretes amb les quals els jugadors jugaran el proper 16 de desembre al Nou Congost davant el Lenovo Tenerife, que enguany serà el "Partit Solidari". Aquestes samarretes especials portaran el logotip de La Marató. En aquest duel, hi haurà també actes solidaris amb Creu Roja i el Banc de Sang i Teixits.

Per si això fos poc, comprant qualsevol de les butlletes pel sorteig d'una samarreta, s'optarà també a guanyar un dels múltiples premis que s'afegiran, com aquests:

-Dues entrades de temporada al Teatre Kursaal
-Un àpat per a dues persones a La Pineda
-Una maleta de viatge per cortesia de Farrés39
-Material de jugadors del BAXI Manresa

La venda de butlletes acabarà diumenge 17 de desembre (el dia de La Marató), i el sorteig tindrà lloc els següents dies, davant de notari.