menu
El Sénior B remunta i torna a guanyar al Nou Congost
El Sénior B remunta i torna a guanyar al Nou Congost
El Sénior B remunta i torna a guanyar al Nou Congost

El Sénior B remunta i torna a guanyar al Nou Congost

Per la seva banda, el Zamora Enamora de Toni Naspler encaixa la primera derrota de la temporada

Dilluns 20 de Novembre de 2023 a les 12:26

66 BAXI Manresa B I Alocen 3, Gaspà 8, López 5, Ater 14 i Niebles; Rosell 3, Llompart, Corbera 7, Guitart 2, Pumarola 12, Torreblanca 8 i Zoukri 4

54 Baricentro Barberà I Balta, Soumah 2, Guardia 16, Paez 11 i Piñero 6; Tubau 8, González 2, Balsells 3, Germá i Rosell 6

Parcials: 16-24, 14-11, 22-12, 14-7

El BAXI Manresa B va haver de remuntar per endur-se la sisena victòria consecutiva a la Super Copa, en aquesta ocasió en la visita del Baricentro Barberà al Nou Congost (66-54). Amb aquest triomf, els jugadors dirigits per Carlos Flores continuen al capdamunt de la classificació juntament amb el Tenea Esparreguera i el JAC Sants.

Al Sénior B li va costar molt controlar els ritmes del partit i no va saber estar cómode, a més de patir un gran desencert en el tir exterior. Tots aquests causants van fer que el Manresa no pogués mostrar un gran joc però tot i això va tenir una gran reacció col·lectiva per endur-se un partit molt exigent.

Carlos Flores, entrenador del BAXI Manresa B, valora de la següent manera el partit: «Estic content de la reacció que ha tingut l’equip davant un rival que ens ha posat les coses difícils. S’ha demostrat un gran canvi d’actitud col·lectiu i això ens ajudarà a millorar en els propers partits».

Dissabte a partir de les 19:30 el BAXI Manresa B visitarà la pista del CB Cerdanyola, que es dotzè amb un balanç de dues victòries i sis derrotes.

Estadística del partit

Primera derrota del Zamora Enamora

El Zamora Enamora, amb el base Toni Naspler a les seves files, va caure derrotat per primera vegada en aquesta edició de la LEB Plata. Va ser a la seva pista davant el CB Almansa (77-79). Naspler va sortir des de la banqueta i va disputar gairebé 30 minuts, en els quals va acabar amb 7 punts, 2 rebots, 8 assistències i 12 crèdits de valoració.

Estadística del partit