menu
El Sénior B cau a Cerdanyola i perd el coliderat
El Sénior B cau a Cerdanyola i perd el coliderat
El Sénior B cau a Cerdanyola i perd el coliderat

El Sénior B cau a Cerdanyola i perd el coliderat

Per la seva banda, el Zamora Enamora torna al camí de la victòria amb un gran partit de Toni Naspler

Dilluns 27 de Novembre de 2023 a les 10:41

99 CB Cerdanyola Al Dia I Suárez 15, Blanco, Medina 16, Tena 23 i Pagès 8; Mesa 2, Gómez 7, Ramírez 7, Rodríguez 18 i Chamorro

85 BAXI Manresa B I Alocén 29, López 6, Torreblanca 6, Ater 17 i Niebles 7; Rosell 1, Llompart 4, Corbera 8, Guitart 7, Zoukri i Diarra

Parcials: 19-20, 18-23, 29-17, 33-25

El BAXI Manresa B no va poder continuar amb la bona ratxa de resultats i va encaixar la segona derrota de la temporada a la Super Copa després de caure a la pista del CB Cerdanyola Al Dia (99-85). Amb aquest resultat els jugadors de Carlos Flores perden el coliderat i se situen en la tercera posició de la classificació amb un balanç de set victòries i dues derrotes.

Els manresans afrontaven un partit difícil amb cinc baixes i amb dos cadets a la rotació. Tot i això, els del Bages van aconseguir jugar un bàsquet dinàmic i amb les idees clares a la primera meitat. Al segon temps, el rival va plantejar una zona molt tancada que els homes de Carles Flores no van saber atacar de la manera més fluida i els va treure del partit.

Carles Flores, tècnic del BAXI Manresa B, valora d'aquesta manera el partit davant el CB Cerdanyola: «El rival ens va proposar un nivell físic alt i nosaltres vam notar la fatiga de l'acumulació de partits. Ens va costar ser sòlids en defensa i la zona tancada del rival va ser la clau de la derrota. Crec que l'esforç dels jugadors està sent molt bo i només queda millorar per als pròxims partits.»

Dissabte a partir de les 19:00 el BAXI Manresa B rebrà al Nou Congost la visita de El Masnou Basquetbol, que és onzè i acumula tres victòries i sis derrotes.

Estadística del partit

El Zamora Enamora torna al camí de la victòria

El Zamora Enamora, amb el base Toni Naspler a les seves files, es va refer de la derrota de la passada jornada i es va imposar a la pista del CB Starlabs Morón andalús (72-87). Naspler va sortir des de la banqueta i va jugar prop de 29 minuts, en els quals va obtenir uns registres de 16 punts, 5 rebots, 7 assistències, 6 recuperacions i 28 crèdits de valoració.

Estadística del partit