menu
El BAXI Manresa 2023-24 es presenta en públic
El BAXI Manresa 2023-24 es presenta en públic
El BAXI Manresa 2023-24 es presenta en públic

El BAXI Manresa 2023-24 es presenta en públic

Aquest dijous s'ha celebrat la presentació a la seu de Mútua Intercomarcal en què jugadors i cos tècnic s'han trobat per primer cop amb la premsa.

Dijous 24 de Agost de 2023 a les 16:19

El BAXI Manresa 2023-2024 ha fet aquest migdia el seu primer acte públic, en la presentació a la seu de Mútua Intercomarcal, col·laborador del club des de fa més de 30 anys. L'equip, amb alguns homes encara per arribar, va començar a entrenar fa pocs dies i dissabte té el seu primer partit de pretemporada.

A més de la plantilla i el cos tècnic del BAXI Manresa, han estat a la Mútua Albert Cots, President del Bàsquet Manresa, Enric Torres, President de Mútua Intercomarcal, Lluís Gené, director gerent de Mútua Intercomarcal, i Ruth López, secretària del gabinet de Presidència i direcció general de Mútua Intercomarcal.

Enric Torres ha donat la benvinguda a l'equip i ha fet èmfasi del perfil del club: «la recerca de l'èxit permanent i el fet de no deixar mai de lluitar han format sempre part d'aquests valors des de fa més de 50 anys». Per la seva banda, Albert Cots ha explicat que «per mi és un plaer personalment estar aquí, al costat de la Mútua, com a companys de viatge del club des de fa tants anys. És una organització amb la que compartim molts valors». Finalment, Pedro Martínez ha volgut destacar que «la paraula que tots tenim al cap és il·lusió. Tenim moltes ganes de començar i de treballar dur per donar la nostra millor versió».

El conjunt dirigit per Pedro Martínez va passar les corresponents revisions mèdiques i va començar els entrenaments durant la tercera setmana d'agost. Ho va fer ja amb la majoria de la plantilla a la seva disposició, incloent els nous fitxatges Brandon Taylor i Travante Williams. A part de les incorporacions que falten per concretar, també falta per arribar a Manresa Devin Robinson, que ha estat pare en les darreres setmanes. Dissabte el BAXI Manresa té el seu primer partit de pretemporada. Serà davant l'UCAM Murcia, a les 19:00 a Montsó.

FOTOS GENTILESA DE XIULET FINAL