menu
Bonn: la revelació europea visita el BAXI Manresa
Bonn: la revelació europea visita el BAXI Manresa
Bonn: la revelació europea visita el BAXI Manresa

Bonn: la revelació europea visita el BAXI Manresa

Els alemanys compten amb un dels jugadors més en forma, TJ Shorts, però els del Bages també tenen entonat el letó Marcis Steinbergs

Dimarts 31 de Gener de 2023 a les 19:02

-El BAXI Manresa va guanyar el seu darrer partit a casa a la BCL (82-69 contra Rytas) però encara no ha guanyat partits consecutius a casa aquesta temporada; cadascun dels seus últims vuit partits a casa va acabar amb marges de més de 10 punts.

-Telekom Baskets Bonn està en una ratxa de sis victòries consecutives, la seva més llarga mai a la BCL; han concedit menys de 70 punts en cadascun dels seus dos últims partits, però mai han tingut una ratxa semblant més llarga.

-Telekom Baskets Bonn ha sumat més punts per partit (22,4) i ha rebut menys (14,3) de qualsevol equip en el tercer quart a la BCL aquesta temporada; el seu diferencial positiu de 8,1 punts en aquests 10 minuts és el més alt de qualsevol equip en un únic quart a la BCL aquesta temporada.

-Marcis Steinbergs ha sumat més de 16 punts en cadascun dels seus dos últims partits amb el BAXI Manresa a la BCL després d'aconseguir una mitjana de 2,8 punts per partit en els seus últims 20 partits a la competició; el Manresa ha guanyat els dos partits quan Steinbergs era al cinc inicial.

-Collin Malcolm ha anotat una mitjana de 16,5 punts per partit en les seves dues últimes aparicions amb el Telekom Baskets Bonn a la BCL, després de fer una mitjana de 3,8 punts per partit en les seves quatre aparicions anteriors.