44è Torneig de Bàsquet Júnior Ciutat de L'Hospitalet

El Bàsquet Manresa participa al prestigiós torneig internacional de categoria júnior celebrat a L'Hospitalet.

Dilluns 18 de Desembre de 2023 a les 18:08

El júnior del Bàsquet Manresa es trobava al Grup B, emparellat amb l'Estrella Roja, el Real Madrid i el Joventut Badalona.

Estrella Roja Belgrad 68-87 Bàsquet Manresa

Els manresans van debutar en el torneig davant l'Estrella Roja de Belgrad, a qui van derrotar per 68-87. Els homes de Carlos Flores van decantar el partit gràcies a un fantàstic segon quart, que va acabar amb un parcial de 7-25 favorable al Manresa. El jugador més destacat de l'equip davant els serbis va ser Bruno Alocén amb 25 de valoració, gràcies als seus 16 punts, 8 rebots i 8 assistències.

Estadística del partit

Real Madrid 96-71 Bàsquet Manresa

El segon partit de fase de grups per als del Bages va ser davant el vigent campió del torneig, el Real Madrid. Els manresans no van tenir cap opció de competir en el partit davant un conjunt superior tant en físic com en talent, que es va endur la victòria per 96-71. El manresà més destacat davant els madridistes va ser Jan Pumarola amb 12 punts, 3 rebots i 12 de valoració.

Bàsquet Manresa 75-90 Joventut Badalona

Els del Bages finalitzaven la fase de grups davant un Joventut Badalona que es va endur la victòria per 75-90 i va certificar la seva plaça a semifinals. El partit va tenir un gran ritme d'anotació que va fer que el primer quart acabés 26-24, però el parcial de 6-25 al darrer temps favorable als de Badalona va sentenciar el partit. Ater va ser el millor jugador dels manresans amb 20 punts, 7 rebots i 20 crèdits de valoració.

Fort Erie Academy 83-66 Bàsquet Manresa (millor tercer)

El Manresa va disputar la cinquena plaça del torneig davant la Fort Erie International Academy del Canadà. Els canadencs van dominar el partit i es van endur la victòria amb un resultat de 83-66, quedant en 5a posició del torneig, mentre que els del Bages van quedar sisens classificats. El dos jugadors més destacats del Manresa davant el Fort Erie van ser Max Gaspà (15pts, 3reb i 1ass) i Ladji Coulibaly (16pts i 7reb), ambdós amb 14 crèdits de valoració.