menu
Shooter Pàdel, nou col·laborador del BAXI Manresa
Shooter Pàdel, nou col·laborador del BAXI Manresa
Shooter Pàdel, nou col·laborador del BAXI Manresa

Shooter Pàdel, nou col·laborador del BAXI Manresa

L’empresa catalana de pales de pàdel dona suport al club manresà a través d’una pala personalitzada pels seguidors/es del BAXI Manresa.

Dijous 3 de Novembre de 2022 a les 17:08

El CEO de Shooter Pàdel, Xavier Perramon, ha signat un acord de col·laboració amb el BAXI Manresa de la mà del seu President, Jordi Serracanta. L’acte s’ha dut a terme a les instal·lacions del Nou Congost i l’objectiu és reforçar la marca de pales de pàdel nascuda entre Solsona i Manresa, a través de l’altre esport estrella d’aquestes comarques: el bàsquet. Així doncs, el BAXI Manresa cedeix la seva imatge a Shooter Pàdel perquè pugui produir i comercialitzar la pala de pàdel del BAXI Manresa que es vendrà a la botiga del club i a la pàgina web de Shooter Pàdel. D’altra banda, Shooter Pàdel comptarà amb un espai publicitari dins la pista del BAXI a la zona del marcador electrònic.

Segons Xavier Perramon, CEO de Shooter Pàdel, “l’acord amb BAXI Manresa reforça el compromís de Shooter Pàdel amb l’esport d’elit de la Catalunya Central, a la vegada, es dona als seus socis l’oportunitat de jugar a pàdel amb una pala d’alta qualitat KMO que porta la imatge del seu estimat club a fi d’expandir arreu la imatge d’un club històric del bàsquet català i espanyol”. Per la seva banda, el President del BAXI Manresa ha afegit: “És una satisfacció seguir sumant acords amb empreses del territori, reforçant aliances de col·laboracions i esponsoritzacions que ens enforteixen mútuament. Fet que demostra que des del club estem fent les coses bé i que tenim el reconeixement d’empreses com Shooter amb projectes singulars com aquest”.

Amb l’objectiu d’apropar aquest acord a tots els abonats i abonades i seguidors i seguidores del BAXI Manresa, l’empresa Shooter Padel ha tancat diverses accions promocionals que consisteixen en el sorteig d'una pala Shooter Pàdel amb la imatge del BAXI Manresa. Els sortejos estan previstos emmarcar-los en els propers partits al Nou Congost del 30 de desembre contra el Girona; i el 29 de gener contra el Real Madrid.

Shooter Pàdel és una empresa catalana radicada a Olius fundada el 2016 que es distingeix d'altres marques per oferir les seves pales amb uns valors d'empresa de responsabilitat social. Per això, Shooter Pàdel fabrica 100% de les seves pales a Espanya sota lleis europees en matèria laboral i mediambiental, i que està compromesa socialment amb la seva comunitat col·laborant amb entitats de defensa dels boscos i de la lluita contra el càncer.