menu
Riga: un equip amb armes i ganes d'acabar bé a la BCL
Riga: un equip amb armes i ganes d'acabar bé a la BCL
Riga: un equip amb armes i ganes d'acabar bé a la BCL

Riga: un equip amb armes i ganes d'acabar bé a la BCL

Els letons són l'equip amb més percentatge de l'anotació des del triple i juguen davant la seva afició el darrer partit de competició continental

Dilluns 19 de Desembre de 2022 a les 10:41

El VEF Riga només ha guanyat tres dels seus últims 19 partits a la BCL, però totes aquestes victòries van ser a casa; encara no han guanyat contra un equip espanyol en la història de la competició (7 derrotes), sense que mai no hagin aconseguit més de 75 punts en un partit d'aquest tipus: el BAXI Manresa va guanyar el partit d'anada amb el marcador final de 59-88.

El BAXI Manresa ha guanyat set dels seus últims nou fora de casa a la BCL, amb aquestes dues derrotes a Turquia; han sumat més de 90 punts en tres dels seus últims cinc partits de la competició a domicili.

El VEF Riga només ha anotat 66 punts per partit, el registre més baix de la BCL aquesta temporada. El 49,1% dels seus punts totals provenen de tirs de tres punts, el percentatge més alt de qualsevol equip de la competició aquest curs.

Kristers Zoriks (VEF Riga) ha anotat més de 16 punts en cadascun dels seus últims tres partits a la BCL, tantes vegades com en les seves 20 aparicions anteriors; Zoriks ha anotat més de 3 triples en quatre dels seus cinc partits de la competició aquesta temporada, amb el partit d'anada contra el BAXI Manresa com a única excepció (0/3).

Jerrick Harding ha sumat 16 punts o més en cadascun dels seus cinc partits amb el BAXI Manresa a la BCL; va tenir el seu partit més anotador en la seva aparició més recent, sumant 30 punts contra el Limoges CSP, però mai no ha anotat més de 25 punts en partits de lliga consecutius.