Pere Romero deixa de formar part de l'staff del Bàsquet Manresa
Pere Romero deixa de formar part de l'staff del Bàsquet Manresa
Pere Romero deixa de formar part de l'staff del Bàsquet Manresa

Pere Romero deixa de formar part de l'staff del Bàsquet Manresa

Ea responsable tècnic dels jugadors de projecció i l'equip Júnior A, havia estat també entrenador i director esportiu en les darreres 8 temporades.

Divendres 8 de Juliol de 2022 a les 12:21

Pere Romero ha deixat de ser els darrers dies part de l'equip tècnic de la base del Bàsquet Manresa. Romero va retornar al club l'any 2014, en què va ser l'entrenador de l'equip en el darrer tram de temporada. Des de llavors ha estat Director Esportiu (del 2014 al 2017), responsable dels jugadors de formació i entrenador del Júnior A.

Després de formar part de l'staff tècnic del primer equip entre finals dels '90 i 2000, va ser entrenador de l'equip vinculat i més tard i passar també com a assistent per València i Bilbao. Pere Romero tornava a Manresa amb la difícil tasca d'acabar la temporada 2013-2014. A partir de l'estiu del 2014, va passar a ser Director Esportiu en la segona etapa de Pedro Martínez al primer equip, i més tard amb Ibon Navarro a la banqueta. A partir del 2017 va començar a treballar com a responsable tècnic de la base i va ser també l'entrenador de l'equip Júnior.

El club vol fer un agraiment públic a la feina que ha estat fent Pere Romero, que sempre ha treballat amb passió i defensant el millor per a la projecció i l'evolució dels nostres jugadors, ja fossin professionals o bé en formació. La seva implicació, ja fos en qüestions tècniques o en tot tipus de gestions i tasques que ha necessitat el club, sempre ha estat màxima. 

Gràcies per aquests 8 anys de dedicació al club, Pere. La teva estima i implicació pel club han estat un exemple per tots els qui treballen i s'estimen el Bàsquet Manresa. Moltíssima sort en tot el que vingui. 

Foto: Gustavo Carrasco / Xiulet FInal