menu
Pedro Martínez renova fins el 2024
Pedro Martínez renova fins el 2024
Pedro Martínez renova fins el 2024

Pedro Martínez renova fins el 2024

L'entrenador signa contracte amb el BAXI Manresa per les properes 2 temporades. Renoven també els seus dos ajudants: Marc Estany i Salva Camps.

Dilluns 4 de Juliol de 2022 a les 09:36

El BAXI Manresa i Pedro Martínez allarguen la seva relació per a les properes 2 temporades. L'entrenador barceloní es queda al que considera "casa seva". Serà la seva 9a temporada a la banqueta del Bages, la 4a consecutiva d'aquesta tercera etapa. Martínez començarà aquest any la seva 30a temporada com a entrenador a l'acb.

Després d'una temporada històrica, el BAXI Manresa aconsegueix la continuïtat d'un dels artífexs de l'èxit de l'equip. Pedro Martínez, un dels millors entrenadors de l'estat espanyol i el tècnic amb més partits d'experiència que actualment és a la lliga -amb 948 partits-, es quedarà al club on haurà estat més temporades. Amb un total de 342 partits (279 de lliga, 21 de Copa, 12 de Lliga Catalana i 30 de Basketball Champions League), Pedro Martínez és el tècnic que ha dirigit més cops el Bàsquet Manresa.

També continuaran fins el 2024 a l'equip els seus dos ajudants, Salva Camps i Marc Estany. Camps ja va ser el seu assistent a Gran Canària i va arribar a Manresa després que Xevi Pujol es convertís en Director Esportiu del club. Estany ha estat escuder de Martínez en les 3 darreres temporades.

Pedro Martínez ha declarat que està «molt content de seguir formant part de la família manresana». De cara a la vinent temporada, assegura que «esperem fer un equip competitiu, ja que tenim molts canvis per endavant, però volem mantenir els valors que hem mantingut les darreres temporades; esperem poder seguir gaudint de l'esport, la nostra afició i fent les coses el millor que puguem».