menu
Mútua Intercomarcal i el Bàsquet Manresa segueixen de la mà
Mútua Intercomarcal i el Bàsquet Manresa segueixen de la mà
Mútua Intercomarcal i el Bàsquet Manresa segueixen de la mà

Mútua Intercomarcal i el Bàsquet Manresa segueixen de la mà

Renovació amb un col·laborador històric. Enric Torres, President de Mútua Intercomarcal, segellava l'acord al Nou Congost amb el President del Bàsquet Manresa, Josep Sáez.

Dilluns 28 de Febrer de 2022 a les 13:29

Més de 30 anys anant en la mateixa direcció, i segueix la confiança. Mútua Intercomarcal i el Bàsquet Manresa van demostrar que la relació entre les dues entitats té una salut de ferro. Mútua Intercomarcal continua essent la Mútua del Bàsquet Manresa en aquesta temporada 2021-2022, un fet que ja forma part des de fa dècades del dia a dia del club.

El president de Bàsquet Manresa, Josep Sáez, i el President de la Mútua, Enric Torres, van ser els màxims representants de la reunió en què es va reafirmar el manteniment d’aquest vincle. Els van acompanyar Enric González, Director General de Mútua Intercomarcal, i el gerent del Bàsquet Manresa, Carles Sixto.

La col·laboració entre ambdues entitats inclou la difusió, amb caràcter genèric, de bones pràctiques i actituds preventives en l'activitat empresarial i professional. A més, la mútua referma el seu compromís d’atendre amb mitjans assistencials i administratius a tots els treballadors i plantilla del Bàsquet Manresa accidentats a la feina o com a conseqüència d’aquesta.

Mútua Intercomarcal és una Mútua col·laboradora amb la Seguretat Social que ofereix serveis als seus associats des de fa més de 90 anys. La missió de Mútua Intercomarcal és oferir els seus serveis als associats en relació a la gestió de la Seguretat Social contribuint al desenvolupament de la societat vetllant per la salut dels treballadors, l’actiu més valuós de les empreses i institucions. La relació entre el club manresà de bàsquet i la mútua és una de les més antigues entre els col·laboradors del club, amb més de 30 anys plegats.