menu
L'ala-pivot Jake Layman arriba al BAXI Manresa
L'ala-pivot Jake Layman arriba al BAXI Manresa
L'ala-pivot Jake Layman arriba al BAXI Manresa

L'ala-pivot Jake Layman arriba al BAXI Manresa

El jugador americà de 28 anys i 2,03cm s'incorpora aquesta setmana al club del Bages. Primera experiència a Europa després de 6 anys a l'NBA.

Dimecres 9 de Novembre de 2022 a les 12:12

El BAXI Manresa aprofita l'aturada per les finestres FIBA per recompondre la seva plantilla. El primer en arribar és Jake Layman, un ala-pivot de 2,03 i 28 anys, provinent dels Minnesota Timberwolves. Layman jugarà per primer cop lluny d'Amèrica. Signa amb el BAXI Manresa fins a final de temporada.

Jake Douglas Layman (nascut a Norwood, Massachussets, Estats Units, el 7 de març del 1994) és nou jugador del BAXI Manresa. Serà la primera experiència d'un jugador que fins ara ha desenvolupat tota la seva carrera als Estats Units, el seu país natal (Lliga NCAA universitària i NBA). Es tracta d'un ala-pivot amb llançament exterior però alhora amb capacitat atlètica tant per encarar la cistella rival com per defensar la pròpia. La temporada passada va disputar 34 partits amb els Minnesota Timberwolves. Les seves mitjanes: 2,4 punts, 1,1 rebots i 0,3 assistències en menys de 7 minuts per partit.

Trajectòria de Jake Layman
2012-16 - Universitat de Maryland (NCAA)
2016-19 - Portland Trail Blazers (NBA)
2019-22 - Minnesota Timberwolves (NBA)