menu
Josep Sáez deixa la presidència del Bàsquet Manresa
Josep Sáez deixa la presidència del Bàsquet Manresa
Josep Sáez deixa la presidència del Bàsquet Manresa

Josep Sáez deixa la presidència del Bàsquet Manresa

El màxim responsable deixa el càrrec després de 5 temporades al capdavant de l'equip. La comissió executiva liderarà la transició cap a un nou President que es coneixerà aviat.

Dimarts 21 de Juny de 2022 a les 20:47

Gairebé 5 anys després de la seva arribada al càrrec, Josep Sáez deixa de ser el President del Bàsquet Manresa. Sáez va arribar quan l'equip havia baixat a la LEB Or, i se'n va després d'una de les millors temporades de la història del club del Bages.

Josep Sáez Mateos va convertir-se en President del Bàsquet Manresa el 31 d'agost del 2017, en un moment complicat en què l'equip havia descendit a la segona categoria del bàsquet estatal. Després de la temporada de l'ascens de l'ICL Manresa, Sáez i la junta directiva del club aconseguien trobar en BAXI un nou company de viatge. L'equip encadenaria diverses temporades fent molt bones campanyes.

En la primera temporada del retorn a la Lliga Endesa, s'aconseguia la classificació per als play-off amb Joan Peñarroya a la banqueta.

En la següent, ja amb Pedro Martínez, l'equip no patiria per baixar, i seguiria en les dues darreres campanyes millorant els seus resultats.

Aquesta darrera temporada ha estat històrica per al BAXI Manresa, aconseguint ser campió de la Lliga Catalana, jugant la Copa del Rei de Granada, els Play-off de la Lliga Endesa i la Final Four de la Champions League.

Des d'aquest moment, la comissió executiva del Bàsquet Manresa agafarà les regnes del club i gestionarà la recerca transició a un nou President que s'incorporarà properament a la feina. El Vicepresident Fèlix Salido tampoc seguirà formant part de la comissió executiva del club.