menu
Innubo segueix acompanyant el BAXI Manresa a la BCL
Innubo segueix acompanyant el BAXI Manresa a la BCL
Innubo segueix acompanyant el BAXI Manresa a la BCL

Innubo segueix acompanyant el BAXI Manresa a la BCL

L'empresa manresana de comunicacions unificades segueix sent el patrocinador de l'equip a la Basketball Champions League per segona temporada consecutiva.

Dilluns 3 de Octubre de 2022 a les 13:13

Comença una nova aventura del BAXI Manresa a la Basketball Champions League, i INNUBO seguirà sent el patrocinador dels manresans a la competició europea. L'empresa manresana i el club van rubricar la continuïtat d'INNUBO com a sponsor en la BCL per segona temporada consecutiva.

L'empresa bagenca de telecomunicacions INNUBO seguirà una temporada més a la part posterior de la samarreta del BAXI Manresa en els seus partits a la Basketball Champions League.

Experts en solucions de comunicació

Innubo ajuda els seus usuaris a atendre correctament als teus clients donant resposta a les seves peticions ràpidament, resoldre problemes, avançar-se a una possible incidència, integrar seus i persones o integrar comunicacions amb sistemes interns. Innubo ofereix solucions per millorar les comunicacions de les empreses i garantir la seva fiabilitat. Al servei de les comunicacions oferint un servei de qualitat, de proximitat i amb un excel·lent servei tècnic. S'encarreguen que les comunicacions permetin poder donar un millor servei. Tot això fa que els clients estiguin plenament satisfets i els hagin acompanyat durant tot aquest temps.