menu
El BAXI Manresa comença la campanya d'abonats 2022-2023
El BAXI Manresa comença la campanya d'abonats 2022-2023
El BAXI Manresa comença la campanya d'abonats 2022-2023

El BAXI Manresa comença la campanya d'abonats 2022-2023

Sota el lema **"La força de la nostra gent"** s'ha presentat la imatge promocional de la campanya. El BAXI Manresa comença la renovació i les altes dels abonaments per a la propera temporada.

Dimecres 15 de Juny de 2022 a les 16:48

El BAXI Manresa ha presentat la seva campanya d'abonaments sota el lema 'La força de la nostra gent'. L'acte de presentació de la nova temporada ha tingut lloc aquest dimecres 15 de juny a la plaça de Crist Rei, a "La Farola", el punt de celebració històric dels títols del Bàsquet Manresa.

En la campanya d'abonats 2022-23 es prioritzaran els qui van donar suport al club durant aquest últim any. Els qui ja són abonats poden fer noves altes o canvis vinculats als seus carnets fins el proper dimarts 21 de juny. El període de noves altes per a gent que ara per ara no té el carnet s'obrirà a partir del 22 de juny.

L'1 de juliol s'activaran les renovacions automàtiques dels abonats que tenen domiciliació bancària. Rebran una notificació entre aquest dimecres i aquest dijous per correu electrònic i a partir del 4 de juliol podran passar a recollir els seus carnets nous a la botiga del Nou Congost. No obstant, la data màxima per confirmar la seva renovació i no perdre la localitat serà el 15 de juliol. Preguem que abans d'aquesta data s'hagi confirmat si hi ha la intenció de renovar l'abonament.

Els abonats tindran, com és habitual, preferència i descomptes per a la compra d’entrades i també fins a 2 entrades de cortesia en certs partits subjectes a disponibilitat, a banda de descomptes a la botiga del club.

Durant la temporada 2021-2022, els aficionats del BAXI Manresa han gaudit de valent vivint un ambient immillorable al Nou Congost i veient com el seu equip es classificava per a la Copa del Rei, pels play-offs de la Lliga Endesa i aconseguia ser subcampió de la BCL. Ara, per això, comença l'inici d'una altra campanya plena de nous reptes en què l'esperit de la 'marea vermella' de Bilbao continuarà vigent al costat de l'equip.

En l'acte, celebrat al costat de la plaça de Crist Rei, un punt emblemàtic pel Bàsquet Manresa, han comparegut el directiu Marc Bernadich, Responsable de l'àrea de Comunicació i Màrqueting, i el Gerent del club, Carles Sixto.

Poster abonaments 2022-23