menu
El BAXI Manresa 2022-23 es presenta en públic
El BAXI Manresa 2022-23 es presenta en públic
El BAXI Manresa 2022-23 es presenta en públic

El BAXI Manresa 2022-23 es presenta en públic

Aquest dimarts s'ha celebrat la presentació a la seu de Mútua Intercomarcal en què jugadors i cos tècnic s'han trobat per primer cop amb la premsa.

Dimarts 16 de Agost de 2022 a les 17:37

Després dels primers entrenaments dels darrers dies, avui el BAXI Manresa 2022-2023 s'ha presentat oficialment davant la premsa. Ho ha fet a la seu de Mútua Intercomarcal, col·laborador històric del club des de fa més de 30 anys, que un cop més ha obert les portes de les seves instal·lacions a l'equip. Abans de les primeres entrevistes, han fet declaracions Enric Torres, President de Mútua Intercomarcal, Jordi Serracanta, President del Bàsquet Manresa, i l'entrenador Pedro Martínez.

El BAXI Manresa 2022-23 ja fa uns dies que ha començat la seva posta a punt. Avui ha estat el primer dia d'aparicions públiques dels jugadors i tècnics. Primer acte davant dels mitjans de comunicació de la mà d'un col·laborador històric com Mútua Intercomarcal. Enric Torres, President de Mútua Intercomarcal, ha donat la benvinguda a l'equip i als nous jugadors. Torres ha fet èmfasi en la lluita de l'equip: «demano que la lluita sigui el valor fonamental de l'equip; amb la lluita aconseguirem el respecte de l'afició i la gent de la ciutat; molta sort, Mútua Intercomarcal serà al vostre costat».

Per la seva banda, el President del Bàsquet Manresa, Jordi Serracanta, ha agraït l'hospitalitat de Mútua i ha encoratjat l'equip a treballar de valent per encarar una temporada que presenta molts reptes. El president deia que «és un moment d'alegria i il·lusió en què afrontem una nova temporada; estem molt contents d'assumir aquest repte, i tenim ganes de competir; han estat setmanes trepidants de fitxatges, i la confecció de la plantilla ens satisfà a tots».

Per últim, l'entrenador Pedro Martínez, explicava durant el seu torn que «ja estem treballant durament; tenim moltes coses per davant: ens hem de conèixer jugadors i tècnics, estem en un procés de coneixement; estem il·lusionats i volem ser competitius sabent les dificultats que té competir a la Lliga Endesa».