menu
Carta oberta del President a l'afició del BAXI Manresa
Carta oberta del President a l'afició del BAXI Manresa
Carta oberta del President a l'afició del BAXI Manresa

Carta oberta del President a l'afició del BAXI Manresa

El President del BAXI Manresa, Josep Sáez, ha volgut dedicar una carta oberta a tots els aficionats i abonats del BAXI Manresa en aquest moment històric per al club del Bages.

Dijous 5 de Maig de 2022 a les 20:53

Carta oberta als aficionats del BAXI Manresa

Benvolguts aficionats,

Estem a les portes de viure moments històrics per al nostre club. Aquesta està sent una gran temporada per al BAXI Manresa: ja som matemàticament equip de Play-off de la Lliga Endesa i hem aconseguit classificar-nos per una ‘Final Four’ Europea.

Es prepara una gran expedició cap a Bilbao, on la nostra afició, de ben segur, serà la més nombrosa. Centenars (i potser fins i tot milers!) de manresanes i manresans gaudiran d’una ciutat preciosa com és la capital de Biscaia. La gent del BAXI Manresa donarà color i caliu a Bilbao, i l’esperit del Nou Congost envaïrà el pavelló de Miribilla. És moment, per tant, de projectar la imatge del nostre equip i la nostra ciutat a Europa i al Món i estem segurs que tant l’equip com els nostres aficionats estaran a l’alçada d’aquest esdeveniment històric. La nostra afició és admirada arreu. La setmana vinent, a més, serem protagonistes en un escenari continental, i encara més gent situarà Manresa al mapa i coneixerà la seva afició. Amb la nostra lluita, la nostra passió, el nostre ànim, el nostre seny i la nostra rauxa serem al Bilbao Arena recolzant el nostre equip. I els qui no puguin viatjar a Bilbao, sabem que també estan amb nosaltres.

Més que mai, cal que siguem conscients que hem portat el nom de Manresa molt amunt. Volem viure aquesta Final Four amb intensitat i passió, competint i amb ganes de guanyar. Gaudim de cadascun d’aquests moments amb la nostra família, els nostres amics i la nostra gent.

Fem camí cap a Bilbao. Fem camí cap a la història.

Som-hi, Manresa!

Josep Sáez, President del Bàsquet Manresa