Cap de setmana amb victòria en els play-offs de la LEB Plata i derrota dolorosa pel Palmer Alma Mediterranea Palma

El Basket Navarra supera els quarts de finals del play-off de la LEB Plata i el Palmer Alma Mediterranea Palma cau a la zona de descens.

Dimecres 11 de Maig de 2022 a les 16:07

El Palmer Alma Mediterranea Palma va caure per 102-97 davant el Caceres Patrimonio De La Humanidad en un partit que va arribar a la pròrroga i no van ser capaços de superar al rival. Marc Peñarroya va fer 2 punts, va agafar 3 rebots i va repartir 1 assistència en els 16 minuts que va ser a pista.

El Baket Navarra de Pau Treviño va disputar la segona jornada dels quarts de finals de la LEB Plata contra el Teknei Bizkaia Zornotza partit el qual els va permetre avançar a la següent ronda dels play-offs. El resultat va ser 84 a 92 a favor dels navarresos. Pau Treviño va fer 3 punts i va agafar 4 rebots en els 23 minuts disputats.

Toni Naspler i Musa Sagnia segueixen en la dinàmica del primer equip BAXI Manresa.