menu
CaixaBank, patrocinador i soci financer del BAXI Manresa aquesta temporada
CaixaBank, patrocinador i soci financer del BAXI Manresa aquesta temporada
CaixaBank, patrocinador i soci financer del BAXI Manresa aquesta temporada

CaixaBank, patrocinador i soci financer del BAXI Manresa aquesta temporada

El president del BAXI Manresa, Jordi Serracanta, i el director territorial Catalunya de CaixaBank, Jaume Masana, han signat l’acord per una temporada més.

Divendres 30 de Setembre de 2022 a les 13:00

Jordi Serracanta ha destacat que l’acord “reforça la vinculació entre les entitats i ens enforteix mútuament, especialment en moments complicats com els actuals”.

Jaume Masana ha refermat la seva aposta pel bàsquet, territori on CaixaBank es líder en clubs vinculats a l’ACB en categories de formació, i ha destacat Manresa com un territori molt important per l’entitat.

CaixaBank i el BAXI Manresa han segellat avui la renovació del patrocini que vincularà al club i l’entitat financera per a la present temporada. El president del club, Jordi Serracanta, i el director territorial Catalunya de CaixaBank, Jaume Masana, han signat aquest nou compromís pel qual CaixaBank seguirà com a partner oficial i soci financer del club manresà.

La renovació del patrocini dona continuïtat a la col·laboració de CaixaBank i de la Fundació “la Caixa” amb el club manresà des de fa més de nou anys. Mitjançant la col·laboració conjunta, el Bàsquet Manresa pot continuar la seva tasca de potenciació del primer equip i el bàsquet base treballant amb l’objectiu de potenciar l’esport com a eina de cohesió social, fent arribar els seus valors als infants i a les persones en risc d’exclusió. El patrocini del BAXI Manresa és per a CaixaBank una mostra del seu compromís amb el territori i amb la Catalunya Central.

El president del club ha manifestat que “aquesta renovació del patrocini reforça la vinculació entre les nostres entitats i ens dona confiança i senyal que estem fent les coses bé i que tenim el reconeixement d'empreses com ells”. Per la seva banda, el director territorial Catalunya de CaixaBank també ha destacat la importància d’aquest acord gràcies al qual “l’entitat recolzarà al BAXI Manresa una nova temporada. Aquest patrocini suposa un impuls a l’estratègia de CaixaBank, que manté ferma la seva aposta per l’esport i per Manresa”.

CaixaBank, patrocinador de referència del bàsquet

Per a CaixaBank, el patrocini esportiu és una eina estratègica de comunicació que ajuda a impartir valors que l'entitat comparteix amb el bàsquet com són el lideratge, l'esforç, la superació i el treball en equip.

Per tot això, CaixaBank aposta fermament per aquest esport, del que ja és una de les empreses patrocinadores de la selecció espanyola de bàsquet masculí i femení i soci de la Federació Espanyola de Bàsquet així com patrocinador principal de la Federació Espanyola d'Esports de Persones amb Discapacitat Física, amb l'objectiu d'impulsar el bàsquet en cadira de rodes. A més, CaixaBank és patrocinador d’once equips de la Liga Endesa vinculat a les seves canteres i equips en categories de formació, sent el líder en patrocinis a la màxima competició.

En la seva estratègia de patrocini local per a generar notorietat en el territori d'influència, CaixaBank ha col·laborat amb els principals esdeveniments que s'han celebrat recentment al territori, tant professionals com amateurs, traslladant els valors de l'esport a tots els racons del país.

Prova d'això és el compromís amb el circuit Plaza 3x3 CaixaBank, el major circuit de bàsquet 3x3 al carrer que es disputa des de l'any 2012, una de les competicions de referència de l'esport base que ha congregat a més de 45.000 jugadors de totes les edats i rebut més de 225.000 visitants després de recórrer 42 ciutats espanyoles al llarg de la seva història.