Així han anat aquest cap de setmana els partits dels jugadors cedits

Derrotes del Zentro Basket Madrid i Palmer Alma Mediterrànea, on Marc Peñarroya continua lesionat. Victòria del Basket Navarra.

Dilluns 11 de Abril de 2022 a les 16:17

Marc Peñarroya no va jugar en el partit, que el seu equip va jugar fora de casa contra el TAU Castelló. El manresà segueix de baixa a causa d'un esquinç al turmell.

Per la seva banda, Pau Treviño va sumar una nova victòria amb el Basket Navarra com a visitant, davant el Clinica Ponferrada Cdp per 69 a 75. El lleidatà va agafar 2 rebots en els 12 minuts que va ser a pista.

Els nostres cedits del Zentro Basket de Madrid no van tenir sort. Derrota fora de casa contra el Safir Fruits Alginet per 78 a 69. Naspler va anotar 11 punts, 1 assistència i 9 rebots en els 24 minuts disputats. Musa Sagnia va agafar 7 rebots en els 20 minuts que va jugar. Ondrej Hustak, no va tenir minuts a causa de la grip.