Unicaja: Jaime Fernández i molt més

El base dels malaguenys és el més valorat de la competició i és el referent d'un equip que va veure com Guillem Jou capturava 14 rebots en la victòria del curs passat al Congost

Divendres 15 de Octubre de 2021 a les 12:14

El Bàsquet Manresa ha rebut en 28 ocasions la visita de l'Unicaja, i ha aconseguit la victòria en 15 d'elles, la darrera de les quals la temporada passada (90-83).

Els malaguenys compten a les seves files amb Jaime Fernández, el jugador més valorat de la competició (21,4), el segon màxim anotador (18), el que més tirs de dos anota (5,4) i el que rep més faltes (5,6). També destaquen Tim Abromaitis, el millor en percentatge de tirs de dos (83,3%), Axel Bouteille, el segon que més minuts juga (29) i Norris Cole, el quart que converteix més llançaments de dos (4,6).

Com a equip, els andalusos ocupen la segona posició en tirs de dos anotats (22,20), la tercera en percentatge de tirs lliures (79,69%) i la cinquena en percentatge de triples (39,47%) i de tirs de dos (55,78%).

Altres dades d'interès

-Guillem Jou va fer el seu millor partit a la Lliga Endesa en la visita de l'Unicaja al Nou Congost la temporada passada. Va acabar amb 14 rebots i 25 crèdits de valoració