menu
Restricció de l'aforament al Nou Congost
Restricció de l'aforament al Nou Congost
Restricció de l'aforament al Nou Congost

Restricció de l'aforament al Nou Congost

A l'espera que el PROCICAT confirmi el percentatge d'aforament permès al primer partit, els abonats interessats en assistir-hi caldrà que facin un registre previ.

Divendres 10 de Setembre de 2021 a les 18:57

La setmana vinent, el PROCICAT informarà de les restriccions que seran vigents en pavellons en el primer partit de la Lliga Endesa al Nou Congost.

El BAXI Manresa disputarà el primer partit de lliga al Nou Congost el proper divendres, 24 de setembre a les 19:00. Com que el número d'abonats serà probablement superior al nombre de places disponibles, caldrà fer un registre per poder assistir al partit.

Per tant, el club posa a disposició dels abonats un formulari per tal que els interessats en venir al partit es registrin per sol·licitar l'entrada. En aquest formulari caldrà confirmar les dades personals de la persona que vulgui venir al partit, i acceptar les normes sanitàries COVID. Aquest formulari s'haurà d'omplir abans del diumenge 19 de setembre per tal que el club pugui gestionar les entrades de tots els assistents.

A mitjans de la setmana vinent, un cop confirmat l'aforament, el Bàsquet Manresa donarà més informació i resoldrà els dubtes a través dels canals oficials del club.

FORMULARI DE REGISTRE