top

Rafa Martínez, una temporada més al BAXI Manresa i a la Lliga Endesa

Dijous 15 de Juliol de 2021 a les 11:16

L'escorta de Santpedor jugarà una temporada més. La notícia s'ha confirmat amb un vídeo publicat aquest dijous al matí a les xarxes socials.

"Va a ser que no". Això és el que responia Rafa Martínez a un vídeo realitzat per l'acb en què diversos companys (Navarro, Pedro Martínez, Sergi Llull, Trias, San Emeterio, etc) semblava que feien un homenatge per la retirada del llegendari jugador de Santpedor. Rafa Martínez arribarà als 40 anys vestint la samarreta del BAXI Manresa i jugant en una lliga on tothom l'admira.

Els aficionats manresans podran presumir de tenir una temporada més a prop un jugador que s'ha format a la casa, i que haurà jugat amb aquesta 20 temporades. Amb un palmarès admirable, el de Santpedor seguirà a les ordres de Pedro Martínez.

Trajectòria de Rafa Martínez
1999-00 - Bàsquet Manresa (ACB)
2000-01 - CB Vic (EBA)
2001-03 - Valls (LEB-2)
2003-08 - Bàsquet Manresa (ACB, Copa del Rei i LEB Or)
2008-19 - València Basket (Lliga Endesa, Copa del Rei, Eurolliga i Eurocup)
2019-20 - Bilbao Basket (Lliga Endesa i Copa del Rei)
2020-21 - BAXI Manresa (Lliga Endesa)

Palmarès de Rafa Martínez
2001-02 - Campió d'Espanya sub-20, a Vilagarcia de Arousa (Bàsquet Manresa)
2002 - Subcampió d'Europa sub-20, a Vilnius (Espanya)
2005 - Bronze als Jocs del Mediterrani (Espanya)
2006 - Campió de la Lliga Catalana LEB (Bàsquet Manresa)
2007 - Campió de la LEB Or (Bàsquet Manresa)
2010 - Campió de l'Eurocup (València Basket)
2014 - Campió de l'Eurocup (València Basket)
2017 - Campió de la Supercopa (València Basket)
2017 - Campió de la Lliga Endesa (València Basket)
2019 - Campió de l'Eurocup (València Basket)

Comparteix aquesta noticia a les Xarxes Socials