menu
La Llum ja és aquí
La Llum ja és aquí
La Llum ja és aquí

La Llum ja és aquí

La campanya d'abonats 2021-22 del BAXI Manresa prioritza la renovació dels abonats 2020-21, manté preus i 'regala' la Champions League.

Dimarts 6 de Juliol de 2021 a les 16:19

El BAXI Manresa ha presentat aquest dimarts al Pou de Llum de Manresa la campanya d'abonaments per la propera temporada, que sota el lema 'La Llum ja és aquí' espera poder fer retornar al Nou Congost els aficionats. Es prioritzaran els qui van donar suport al club la passada campanya, que són, ara per ara, els únics que es poden abonar.

Sembla que després d'una temporada en què els aficionats manresans i bagencs han hagut de seguir l'equip des de la distància, es comença a veure la llum al final del túnel i s'augura un inici de temporada molt més esperançador. Comença la campanya d'abonats donant la opció de renovar únicament als qui tenien el carnet la temporada passada.

Ara per ara, es dóna de marge fins el proper 30 de juliol als qui siguin actualment abonats per tal que puguin informar de la seva renovació. El club dóna prioritat total als qui van ser-hi la temporada passada. Si en algun moment es veu clar que l'aforament permès al Nou Congost en l'inici de la Lliga Endesa garanteix l'accés a nous abonats o a la venta d'entrades, s'obriran aquestes dues vies.

La campanya d'abonats per a la propera temporada ha estat presentada al Pou de Llum, un punt de la ciutat de Manresa amb una vista espectacular, on hi ha una escultura de l'artista Fernando Prats i des d'on s'albiren molts dels punts importants de la 'Manresa Ignasiana', que guanyarà protagonisme durant aquesta propera temporada.