menu
Innubo, nou patrocinador del BAXI Manresa a la Champions League
Innubo, nou patrocinador del BAXI Manresa a la Champions League
Innubo, nou patrocinador del BAXI Manresa a la Champions League

Innubo, nou patrocinador del BAXI Manresa a la Champions League

L'empresa manresana de comunicacions comença al costat de l'equip en l'aventura europea d'enguany.

Dimarts 9 de Novembre de 2021 a les 10:57

El BAXI Manresa ha trobat un nou company de viatge. Innubo, empresa manresana de telecomunicacions, serà nou sponsor de l'equip a la Basketball Champions League a partir d'avui.

El club i la companyia han presentat el nou acord en una trobada al Nou Congost amb Carles Mesas Ricart, CEO d’Innubo, que ha estat rebut pel President del BAXI Manresa, Josep Sáez. Per par d'Innubo, han explicat que «ens fa molta il·lusió haver signat un acord amb el Bàsquet Manresa per patrocinar la Champions League. Com empresa manresana volíem estar al costat del nostre club, el de casa, fent palesa la proximitat al bàsquet d’aquí i fent visible a tots els nostres clients la contribució que fem a l’equip».

El President del club, Josep Sáez, destacava que «és un gran honor poder tenir empreses de casa com Innubo al nostre costat; ens ajudaran en el nostre camí a la Basketball Champions League, i esperem que la relació pugui durar molt temps; volem agraïr el compromís que han tingut amb el club, i sobretot agraïr el tracte que hem rebut per part del Carles Mesas i la Cristina Rabanal». A partir d'aquest dimarts, l'equip lluirà a l'esquena de la samarreta de joc de la Basketball Champions League el logotip d'Innubo.

Innubo està des de fa més de 30 anys al Servei de las comunicacions de les empreses oferint un servei de qualitat, de proximitat i amb un excel·lent seguiment tècnic i comercial. Acompanyen els seus clients diàriament, encarregant-se que les seves comunicacions els permetin poder oferir el millor servei. La satisfacció dels seus clients ha fet que la seva cartera pugués augmentar els darrers anys